Sorry, já jezdit neumím!
29. 6. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
10.7.2012 20:07
Řekl bych, že i zadní sedadlo motorky je větší zážitek, než v autě volant v ruce.
Růžena Antlová
8.7.2012 07:02
Růžový řidičák vlastním a je schovaný v šuplíku. Hani taky jen pro vzpomínku.Zuzko zase jste úspěšná v jiných věcech než v řízení můj růžový řidičák mě opravňoval k řízení motorky a na ní jsem do svých 30 let jezdila strašně ráda a bez nehod.Jo kde jsou ty časy ..
Zuzana Pivcová
2.7.2012 09:13
Šílenec motorkář (viz Je mladší ...) jede koupit chleba na středočeském venkově a vezme to přes Prahu, aby se projel.
Nina Šachová
2.7.2012 08:47
Tak to já jsem asi světlá výjimka. Já jezdím šíííííleně rááááda, ale jenom tam, kde to znám. Půlku důchodu utratím za benzín, abych mohla sebe i pejsky vyvézt někam k rybníku a schválně denně něco jako zapomenu koupit, abych mohla zase za volant a dojet alespoň 5 km do krámu, abych se mohla projet. No nejsem pošuk?
Zuzana Pivcová
1.7.2012 18:59
Děvčata, já to opravdu nějak cítím, že bych to neměla dělat, proto jsem do toho nešla. Abych řekla pravdu, to kolo mě docela mrzí, protože pomalé vyjížďky do přírody by mohly být fajn. Ale auta jsem skutečně nikdy nelitovala.
Hana Šimková
1.7.2012 11:26
Milá Zuzko, mám pocit, že jsme zpřízněné duše. Já řidičák vlastním, udělala jsem si ho horko těžko a pozdně, ale je mi na nic. Jezdila jsem opravdu chvíli a zjistila jsem, že jsem nebezpečná sobě i ostatním. Když jsem málem auto převrátila před domem a spadla s ním z takové malé stránky, vyběhla jsem ven a prohlásila, že končím a to jsem také udělala. Pak jsem se doslechla, že si o tom ještě dlouho vyprávěli chlapy v hospodě, kteří můj kadkadérský kousek viděli Zdravím vás.
Hana Práglová
29.6.2012 21:59
Zuzko,svým způsobem jsi mě i potěšila.Já sice na kole jezdit umím a jezdím denně,protože nejen chci,ale i musím.Naopak od tebe vlastním i řidičák.Kdysi jsme si ho museli POVINNĚ udělat v zaměstnání.Je dobře uložený,tam kam patří.Za rok,za dva...znáš to.To jsem si říkala před lety.Ne -nepotřebovala jsem ho asi nikdy.Důležitě jsem si kdysi růžový vyměnila za plastový , protože-co kdyby,že???Ale dodnes toho lituji.Mohla jsem mít krásnou "starožitnost"!!!
Nina Šachová
29.6.2012 15:23
Tedy Zuzano, teď jste se odhalila. Ale klobouk dolů za tu otevřenost a upřímnost, s jakou nám to předkládáte. Pěkně v tom umíte chodit, jen co je pravda. Sjezdit a slétat kus světa bez řidičáku. Príma.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA