Nejkrásnější jsou ta obyčejná rána
6. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
6.5.2015 14:30
Krásně jste to napsala a hlavně přímo profesionálně nafotila. Ty volavky zde nemáme, ale kačenek, které již vyvedly mladé, jsou tu plné rybníky.
Naděžda Špásová
6.5.2015 14:08
Krásné fotky i povídání. Tiše závidím pokojné klidné ráno. Nás budí zvuk trolejbusů, aut a vůbec hluk města. A abych pravdu řekla, oni ani ti ptáci poránu nejsou zrovna tiší. Ale ti mi vadí ze všeho nejmíň. Přeji hodné takových raních procházek.
Radovan Cakl
6.5.2015 14:04
Souhlasím s Álou, po pár řádcích je jasné, že je to od našeho ranního ptáčka, Eleny. Líbí.
Miluše Hasenohrlová
6.5.2015 13:25
Krásné povídání, krásné obrázky paní Elen.I Já miluji rána, když si sednu pod rozkvetlou třešni a rozhlížím se po naší velké zahradě.
Alena Tollarová
6.5.2015 13:10
Jakmile jsem si přečetla název, hned jsem si řekla - to musí být od Eleny. A narolovala si na konec článku. Ano. Eleno, Ty umíš, jsi jedním z mých vzorů při mých fotografických pokusech :)
Dana Kolářová
6.5.2015 12:45
Jedním slovem krása! V dnešním pošmourném dni příjemné pohlazení. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA