Nejkrásnější jsou ta obyčejná rána
6. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
23.6.2015 10:58
Díky Elen za ta krásná tichá rána.Hezky popsaná i s krásnými snímky.
Olga Štolbová
23.6.2015 09:12
Také jsem přešla "náhodou" a vlastně jsem si udělala radost, tahle krása po ránu - dobrá nálada na celý den. *****
Alena Vávrová
20.5.2015 21:33
Elenko - jedním slovem - KRÁSA! Kvůli výpadku internetu mi mnohé uteklo, jsem tak ráda, že jsem Ti náhodou vlezla na profil.
Libor Farský
7.5.2015 15:52
Eli, pojďme o tom napsat společný článek. Mám hned několik nápadů, je třeba tam zahrnout Sherlocka Holmese, který šel Fouskovi na nervy coby falešně hrající houslista, (našemu Dingovi také), ale zejména majora Zemana, kterému Fousek a Rex zabránili v dořešení 31.případu neboť byli vyloučeni z KSČ. Kontakt na mne (funkční):
lifa.takeiteasy@seznam.cz
Růžena Antlová
7.5.2015 14:59
Krásné pokoukání ! Volavka sice škodí ,ale je nádherná ! Fotky moc hezké a ta pavučina jak tady tak i na foto dne paráda !
Elena Valeriánová
7.5.2015 13:29
V budově Ministerstva pro odhalování nevysvětlitelných záhad, úplně v nejnižším patře, má svou kancelář inspektor Fousek. Když si ministerstvo neví rady, Fousek je vždy připraven. Má ve své kanceláři boudu, protože Fousek je pes. Jeho spolupracovnicí je odvážná a parádivá kočka Micumiši a hlemýžď Herkules Maratón, který je přeborníkem ve zpomalování soudních jednání.
Tito tři detektivové (i když Fousek je správně inspektor) jsou z TV seriálu, takže jsou opravdický, ne? Nás komisař Rex je taky opravdický, ale ještě se neznají, on totiž do boudy nechce televizi, prý raději lednici. :-)
Libor Farský
7.5.2015 12:53
Elenko, přesně tenhle styl humoru přímo miluji. To také vím náhodou úplně přesně. Hodil jsem na chat-vtipy jeden o volavce, ale kam se hrabe na Vašeho detektiva Fouska (nebo snad Rexe?),
Hana Rypáčková
7.5.2015 12:06
Málokdy se mi poštěstí vylézt včas z postele.Je to nádhera, jen se přinutit.....Hezké věci ji uhlídala...
Jana Šenbergerová
7.5.2015 09:59
Etymologický slovník spojuje název volavka s voletem.
Ať je to jakkoliv, článek i fotografie jsou nádherné. :-)
Elena Valeriánová
7.5.2015 08:53
Libore, tak to vím "úplně přesně". Tento termín určitě vznikl v době prvních fotografů přírody. Volavka na břehu řeky je vábila a vidím to svým vnitřním zrakem, jak se k ní plíží, pomalu v podřepu a nesou svůj velký aparát na trojnožce. A když už si myslí, že ji mají, volavka mávne křídly a přistane o kus dál. Volá je, láká. No a toho si všimnul i pan detektiv Fousek a tak všichni kriminalisté takto líčí na kriminálníky.
Dovětek: prosím, všimněte si úvozovek. Děkuji. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA