Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.5.2015 21:35
"Opustit plotnu není trestné" - v redakci je připravena další pozvánka na gastronomickou akci : Praha-pátek 29. května - určitě to včas vytisknou. Kdy si ženská opravdu odpočine? - no přeci tehdy, když nemusí vařit !
Marie Foltýnová
22.5.2015 20:00
Tak jsem si Květuš prohlédla fotogalerii té restaurace a mají to tam moc hezké . I menu se mi líbí.
Marie Foltýnová
22.5.2015 19:53
Mě by se děvčata líbily všechny tyto akce,jen kdybych to měla blíž.
Květoslava HOUDKOVÁ
22.5.2015 18:51
Dodatek: Naproti restauraci je krásný selský statek a jsem paní majitelkou pozvána k návštěvě. Těším se - a jako dárek přivezu již kvetoucí kytičku/trvalku Achimenes/"Honzík" (úspěch-letos přes 60 sazenic).
Soňa Prachfeldová
21.5.2015 20:06
Díky Květo za pozvání, nech si chutnat, pro mě trochu z ruky .
Zuzana Pivcová
21.5.2015 19:15
Já bych, Květo, mohla, zvlášť všední den, mít na "plotně" tu dečku skoro pořád! :-))) Věřím, že tahle akce přiláká plno zájemců, hlavně jedlíků. Pro mě to není zrovna moc dosažitelné. Ale na stránky té restaurace jsem se podívala, člověk nikdy neví, můžou se hodit. Díky.
Hana Rypáčková
21.5.2015 18:03
Hezká akce.Dobrou chuť.My máme jinou tuto sobotu.K výročí upálení Mistra Jana Husa se v Hradu Strakonice uskuteční Husitská muzejní noc. 14:00 Bitva o hrad (hradní příkop)
od 15:00 husitské ležení, taktika boje, střelncie na III. nádvoří, dílničky pro děti, středověké odívání,výstup na hradní věž Rumpál (muzejní expozice), písař
16:00 Bitva o hrad (hradní příkop)
18:00 vernisáž výstavy Žár pravdy nezhasí (Artwall)
19:00 začíná v kapitulní síni konzert historické skupiny Holba
23:00 uzavření hradních expozic
Vstup
Zdarma