Poděbradská mozaika
11. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.5.2015 14:14
V Čechách se nám dvakrát moc líbilo a klidně bychom je zvládli i potřetí, jenže tu Moravu bychom přece jen měli trochu blíž. Rádi se necháme překvavit. :-)
Marie Novotná
14.5.2015 12:00
Ano,Jarko,myslela jsem den první-před sešlostí íčkařů.Lidmila je určitě v ,,obraze" a tak ví,že jsem to tak myslela.Moje básnička je toho důkazem.Přikláním se k sešlosti íčkařů na Moravě.A kapela p.Havlase by byla jen krásným doplněním.
Jaroslava Handlová
14.5.2015 11:10
Milá Lidmilo, tou skvělou průvodkyní v Poděbradech jsi byla Ty, ne já. Marii N. musím poopravit - měla na mysli určitě jen ten první den, kdy byl oficiální program až od 18.hod. a do té doby jsme v pětici objevovaly jen něco navíc.
Děkuji za všechny komentáře. Dvě úspěšná setkání íčkařů máme za sebou a kde bude příští? Olomouc, nebo Český Krumlov. Zatím jsou jenom tyto dva návrhy. Obě města jsou krásná. Já se tentokrát přikláním k Moravě, tam jsme ještě setkání neměli. Lukáši, nedáš dohromady znovu tu bývalou vojenskou kapelu?
Lidmila Nejedlá
12.5.2015 13:22
Květuško Houdková, kam Vám mám poslat kontakt na taneční klub z Poděbrad? Reagovala jsem na Vašem profilu, ale neodpověděla jste.
Libor Farský
12.5.2015 11:45
Květuško, to je zajímavé. Když jsem byl na "Babičce" já, Sultán a Tyrl také dali přednost zající před scénářem. Nejvíc se mi tam líbil "Sen noci svatojánské" a "Ze života hmyzu" .
Dagmar Bartušková
12.5.2015 10:04
Jarko, skvělé podání. Již po přečtení prvních řádků mi vytanulo na mysli celé to íčkařsko-poděbradské klání. Krásné vzpominky mě tím vším zase dostaly. Věřím, že se trochu tehdejší atmosféry přenese i na ostatní čtenáře. Díky.
Helenka Vambleki
12.5.2015 09:54
Jaruško, ty se nezapřeš! Vše perfektně zpracované do posledního detailu. Moc díky za obrázky míst, kam jsem se nedostala. Doufám, že všechny příspěvky o párty navnadí i další íčkaře a příští slezina /kdekoliv v naší krásné zemičce/ bude vypadat jak výlet do Francie, kam pozval čínský miliardář Li Jinyuan svých 6400 nejlepších zaměstnanců společnostt Tiens Group :-)
Dana Kolářová
12.5.2015 07:09
Jaruško, děkuji za procházku za památkami Poděbrad doplněnou moc hezkými a výstižnými fotografiemi. Při této příležitosti jsem si vzpomněla na loňské setkání v Havlíčkově Brodě, které díky Tvé organizaci též nemělo chybu!
Květoslava HOUDKOVÁ
12.5.2015 04:47
Něco zlého - pro něco dobrého ! Do Poděbrad to mám z Prahy kousek (1 hod./autobus MHD, zdarma). Tak-přes sezónu-tam ještě několikrát pojedu. 1) Z důvodu zdraví: Čekám na odpověď k dotazu na možnost odb. konzultace u ved. kardiologa Lázní. 2) Znovu oživit vzpomínky: Památky - krásnou kolonádu - výborný oběd v hotelu Soudek (jihočes.restaurace) - zmrzlinu=mňam - a klid !!!
Květoslava HOUDKOVÁ
12.5.2015 04:13
Zdravím, pane Farský a velmi bych uvítala uskutečnění "Setkání 2016" v Českém Krumlově. Bydlela jsem od r. 1968-74 v cca 15 km vzdálené Kaplici (stálá vzpomínka). V Českém Krumlově bylo tehdy ještě mnoho domů zdevastovaných, ulice v ne-pořádku atd. - město působilo dost smutně. Myslím, že v současnosti je to už "perla", kterou by bylo škoda nevidět - a s dobrou partou i60 by se zážitky umocnily! A doufám, že "Točna" v zámecké zahradě také zůstane! MěÚř Kaplice tehdy pořádal zájezdy - shlédla jsem několik krásných představení. Mám i humorné vzpomínky: "Babička" B.Němcové = spoluúčinkovali 2 psi (Sultán a Tyrl), ale jen do chvíle, než parkem proběhl zajíc - v tu chvíli se oba "psí herci" vytratili ! Představení "Kráska a zvíře" - na strom se vyšplhala veverka - a Kráska při pohledu do zrcadla neviděla "zvíře", ale tu - dokonce zvětšenou - veverušku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA