Letem světem kolem
hory Říp až na vrchol
15. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.5.2015 22:49
Ali, skvělá reportáž a profi fotky. Na Řípu jsem nikdy nebyla, ale já neznám tolik krásných míst, že si s tím ani hlavu lámat nemůžu...snad někdy???
Zuzana Pivcová
15.5.2015 20:52
Na Řípu jsem byla všehovšudy jednou skoro před 30 lety s tehdejším partnerem autem. Bylo to nějak mimo sezónu, bylo zataženo a celkově jsem z toho výletu moc neměla. Představovala jsem si totiž díky pověsti samotný vrchol kopce nějaký monumentálnější. Věřím, že dnes je to jiné. Když jsme jeli asi před 2 roky kolem na motorce, táhly odtamtud díky pouti obrovské davy lidí. Tvé fotky mě nadchly.
Eva Balúchová
15.5.2015 20:29
Doufám,že se mě taky někdy podaří zapojit se do barevného hada a vystoupat na horu Říp.Tolik bych toho ještě chtěla stihnout
Děkuji ti za krásný popis vycházky a hezké fotky.
Alena Tollarová
15.5.2015 19:40
Paní Jiřino, redakce asi dumala, jak upravit název, který jsem článku dala já. :-)))
Lidmila Nejedlá
15.5.2015 19:25
Moc hezké předvedení Řípu a to i s historií a fotografiemi. Ali, Dala sis práci, ale stojí to zato. Stále se k těm pohledům na naši krásnou krajinu vracím. Díky.
Hana Rypáčková
15.5.2015 18:51
Ze všech stran...Krásně jsi to nafotila .Žlutá a zelená-moc se mi to líbí.Ach, jak bych někam vyrazila.
Jana Šenbergerová
15.5.2015 18:31
Jako bych tam byla! Tu skutečnou návštěvu budeme muset naplánovat. Říp jsem vídala jen zdálky. Moc hezké a různorodé pohledy na naši národní horu.
Naděžda Špásová
15.5.2015 18:27
Hezké fotky. Mám podobné, byla jsem na Řípu letos o velikonocích. Šli jsme tam druhou cestou od Ctiněvse. Mimochodem ve vesnici je malý domácí pivovar s vynikajícím pivem a perfektní ubytování v pensionu U Bačmana. Vřele doporučuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA