Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.5.2015 21:15
Neděle 17.5.: Ráno v 9.00 jsem dojela do Ctěnic, v 10.00 jsem si - zdarma - prohlédla zámek. Od 10.00 též zahajoval Květinový jarmark - možná v sobotu to bylo lepší - dnes několik stánků, nabídka nic moc. Měla jsem s sebou několik "Honzíků" (1 x dárek pro Zámek, další k prodeji) . První rostlinu ode mne koupil hned řidič autobusu MHD, další pak "zmizely" během chvilky - mám prý někdy přivézt další. Ale poznala jsem člověka, který též "Honzíky" pěstuje . Jsem pozvána do Botanic.zahrady v Praze - bude tam výstavovat-prodávat, tak mi zřejmě přibudou barvy.
Zdenka Jírová
16.5.2015 23:15
Honzíka jsem mívala celé roky, až při stěhování se mi nějak ztratil a teď bych ho zase chtěla. Snad ho někde seženu. Zbyla mi po něm jen pěkní fotografie.
Hana Rypáčková
16.5.2015 20:28
Nemá v zemi takové nabucané a zaškrcované hlízečky?Měla jsem ho kdysi a byl nezničitelný.Vlni jem dostala jednu hlízečku a kvetl pro rADOST A NA JAŘE DOST.nENAŠLA JSEM HO./NEOPRAVUJI..../
Květoslava HOUDKOVÁ
16.5.2015 19:56
Semínky "Honzíků" jsou malé šištičky. Zásilková firma ...... prodává 10 ks semínek za Kč 295,- !! Já už pěkné sazeničky v květníku za Kč 10,-/ks (náhrada zeminy a vody), nebo je vozím s sebou jako dárky = lidem pro radost. Návod k pěstování každý obdrží - a kdo je hodný, květů se dočká !
Eva Balúchová
16.5.2015 18:27
"Honzík" byl každý rok moje chlouba.Nechápu z jakého důvodu letos vůbec nevyrostl.Dávám ho každý rok na zimu do sklepa a na jaře přenesu dom a začnu zalévat.Časem začne podrážet a letos nic.
Květinový jarmark ve Ctěnicích bude určitě krásná akce.
Elena Valeriánová
16.5.2015 18:00
Jsem zvědavá, musím si toho "Honzíka" najít. Tak se tam zítra mějte krásně.