Villa Pellé: místo další módní
přehlídky a Noci literatury
15. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
16.5.2015 06:29
Lidmilo, na této akci Noc literatury čtou jen herci, příchozí ne. To mluvíš o jiné akci. Ale je určitě také zajímavá. Aleno, zájem byl velký, plné sály pro 50-70lidí. Čekalo se max. 15-20min. Výborná organizace. Prodej knih. Autogramiády. Vydaná přehledná orientační brožura i s mapou. O knihách napíši v dalším komentáři. Hezké ráno přeji!
Lidmila Nejedlá
15.5.2015 21:23
Večerní a noční čtení u nás také probíhá. Čte ten, kdo se přihlásí a bývají tam umělci jako hosté. Díky za seznámení s pražskou akcí. Poznat tyto prostory je též zajímavé, nikdy jsem tam nebyla.
Hana Rypáčková
15.5.2015 19:01
To byl tedy maraton.Nedávno jsem v nějakém starém filmu viděla dejvické nádraží...Ať žije literatura..Čtu úsměvnou knížečku:Příběhy opředený život A.J.Fikryho o knihkupci.Taková oddechovka.
Alena Tollarová
15.5.2015 18:47
Zajímavá akce v zajímavých prostorách. Využívá, Vando, možnosti zúčastnit se jí hodně lidí? Uvažuji o tom, že se pojedu na další módní přehlídku podívat,a tak jsi mi rovnou popsala, jak se tam dostat. Také by mě zajímalo, která knížka Tě zaujala nejvíc.
Zoja Sedláčková
15.5.2015 13:43
Parádní, možná bys nám Vando mohla ještě napsat z jakých knížek se četlo a co tě osobně zaujalo. Zaznamenala jsem tuto akci pozdě. Nejblíž k nám probíhala v Písku a tam bych se ráda podívala.
Eva Mužíková
15.5.2015 13:34
Vandi, hezky jsi nám své zážitky popsala, již někde jsem napsala, že obdivuji co všechno dokážeš stihnout a podat reportáž, včetně fotek...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA