Cry - baby
17. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
18.5.2015 10:36
Myslím, že řada z nás se v životě dostala do podobné situace. A jak roky přibývají a strach ze samoty se zvětšuje, je čím dál těžší v takové situaci vztah utnout a nekonejšit se planými nadějemi. Moc hezky píšeš, Míšo.
Michaela Přibová
17.5.2015 22:27
Děkuji vám všem za komentáře. Ráda si přečtu vaše hodnocení. I event. kritiku :))
Eva Mužíková
17.5.2015 19:00
Míšo, při čtení tohoto příběhu se i mně vybavily vzpomínky na situaci, kdy jsem se musela rozhodnout... Dělat hluchou a slepou, nechat sebou vláčet - nebo se z posledních sil vzepřít a sice s bolestí v srdci, vztah ukončit.... poutavé vyprávění
Elena Valeriánová
17.5.2015 13:56
Jsou situace, kdy ten druhý pochopí, že musí vzít zpátečku. Je dobré, když to udělá, jinak je to jen o trápení. Dobře napsaný příběh.
Alena Tollarová
17.5.2015 12:59
Míšo, čtivě jsi popsala situace, které se bohužel stávají. Přemýšlím nad tím, co si takoví chlapi vlastně myslí a kde se to v nich vzalo. Jestli vlastně nikdy nedospěli, nevědí do vlastně chtějí. Cítí se věčně ublížení a nevědí, že si za neúspěchy většinou mohou sami.
Lidmila Nejedlá
17.5.2015 11:36
Míšo, to jsou zajímavé příběhy, které píšeš. Ty vztahy lidí si přímo říkají o psychologický rozbor. Není možné, se nad nimi nezamyslet. Baví mě to, díky.
Zuzana Pivcová
17.5.2015 08:46
Máte, Míšo, velké nadání ztvárnit celé příběhy lidí na situačně poměrně malé ploše. A i zde ve mně zaznělo něco, co jsem před lety podobně zažila. Jako svědkyně telefonátu, který jsem neměla slyšet a který byl začátkem konce. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA