Červen, na vodu jedem
1. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
9.6.2015 12:09
Za dvacet let ve mně mnohokrát hrklo.Nesmí se myslet na nejhorší.Říkat si""To bude dobré.." A je to dobré...Kupodivu v přírodě, když kluka už hledali termovizí jsem byla klidnější , než když se mi ztratily v Praze na tři hodiny dvě puberťačky.....Vodáctví miluji, v Nové Peci jsem v kiosku byla s přáteli na brigádě, to bylo tóčo, kytary do nocí a ráno chystat po odjíždějící snídaně...
Eva Mužíková
9.6.2015 10:18
Libore máš pravdu - hemenex s vejci je pěkná blbost Ale mne by určitě nenapadlo při shlédnutí jídelníčku o tom přemýšlet..
Olga Štolbová
2.6.2015 11:15
Líbí, líbí...Učitelé a vychovatelé mají opravdu těžký život, ale když, po letech, příjde bývalý žák a hlásí se k Vám, to je pak radost. *****
Lidmila Nejedlá
1.6.2015 23:07
Tak já jsem špatná němčinářka, ale dobrá vychovatelka. Přesto jsem také lítala večer v Prátru a hledala dvě holky...
Elena Valeriánová
1.6.2015 20:08
Já neplavec jsem na vodě nikdy nebyla. Nemám ráda koupaliště, ale miluji moře. Tam vlezu (dám si pár temp), pěkně musím cítit dno a vodu můžu mít až po bradu a stát na špičkách. Každý jsme nějaký. S chutí jsem si přečetla Váš příběh Libore. Jen nechápu, čemu jste se divil. Když můžou být párky bez masa, proč by nemohl být hemenex bez vajec. A Perla perlila, když dala ve známost, že oni mají tu šunku s vejcem opravdu s vejcem.
Zuzana Pivcová
1.6.2015 19:41
V jednom vyprávění (Moje cestování/Na hranicích s NDR: Kde máte to holandské dítě?) jsem se zmínila, jak jsme od jazykové školy pořádali zájezdy s dětmi do Suhlu v NDR. Při čtení Vaší příhody mi málem naskočila husí kůže, protože se mi vybavilo, jak se nám jednou při výletu do Suhlu ztratily 2 dívky. Děti měly rozchod a při srazu 2 chyběly. Také to dopadlo dobře, ale od té doby už jsem měla strach někam s dětmi jezdit a nakonec jsem ze školství "pláchla" úplně. Byla jsem asi dobrá němčinářka, ale špatná vychovatelka. Cítila jsem to.
Lidmila Nejedlá
1.6.2015 19:04
Krutá zkušenost, Libore. Také jich pár pamatuji. Hlavně, že to vždy dobře dopadlo a teď se na to docela dobře vzpomíná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA