Tisícové pokušení
21. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
21.5.2015 17:31
Stávají se různé věci. A jestli se o ni nikdo jiný nehlásil ... tak snad nikomu nechyběla. Teď zrovna jsem náhodou přistála v krámě u pokladny za snachou se dvěma mrňaty a ta zjistila, že nemá peněženku. Předtím z ní platila v lékárně ...
VANDA Blaškovič
21.5.2015 17:19
Lidmilo a byla ta tisícovka opravdu jeho? Mně se stalo, že mi skoro 80ti letá paní nezpochybnitelně tvrdila, že mi omylem za platbu výletu místo 500,-Kč dala 500Eur....ano, v kase jsem měla několik 500Euro bankovek, ale naprosto mi nevycházela inventura. Přesto jsem ji vrátila 500Eur a ona mi dala 500,-Kč. ..docela dobrý obchod, že...do týdne mi na účtu přistálo 500Eur, ta bábinka totiž nechala 500Eur doma v kuchyni na stole...:)
Hana Práglová
21.5.2015 15:05
Plně se vžívám do Tvé situace.Zážívám to skoro po každé schůzi seniorů,když vybíráme peníze.Potřebuji rozměnit peníze z jedné hromádky,další peníze položím na jinou než správnou hromádku a pak mám hlavu v pýru.Je dobře,žes neměla moc lidí a máš dobrého pamatováka.Špatných nocí by v opačném případě asi bylo mnohem víc!!!!
Dagmar Bartušková
21.5.2015 14:55
No, právě - pokušení, pokušení, ale to s v ě d o m í , to by pěkně hryzalo! A když jsme u vrácení, bylo by nám na zvracení, kolik lidí by si ji ponechalo.
Hana Rypáčková
21.5.2015 13:48
Žádný peníz nestojí za špatné svědomí....Obdivuji, jaký jsi detektiv...
Miluše Hasenohrlová
21.5.2015 13:43
Paní Lidmilo, krásný příběh.Jen si říkám, kolik lidiček by tu tisícovku asi vrátilo???
Zdena Doušová
21.5.2015 13:37
Až po přečtení článku mi došlo, že autorem je naše milá průvodkyně po Poděbradech - takže závěr je naprosto jasný! Všem přeju krásný máj.
Zuzana Pivcová
21.5.2015 12:41
Na Tebe by mi, Liduško, ani jiná varianta rozhodnutí nešla. Jsi zkrátka Lady Sympatie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA