Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
21.5.2015 10:29
Je to zajímavý projekt. I když je to krok zpět do minulosti, ve skutečnosti je to cesta vpřed. A seniorky byly skvělé právě tím, jak přehlídku pochopily. Obdivuji.
Jitka Chodorová
21.5.2015 09:47
Děkuji autorce dokumentu i děvčatům,která se účastnila historické přehlídky,moc jsem se potěšila, a hlavně, některé z vás jsem viděla "naživo",což se mi zatím nepoštěstilo.Tak díky, moc pěkné.
Alena Tollarová
21.5.2015 08:58
Tak to mám radost, jestli jsem dopomohla dobré věci! Starý věci jsou hezký a nepatří do koše, ale do muzea! :)
Hana Rypáčková
21.5.2015 08:35
Tak jsem s vámi děvčata posnídala-tedy spíš koukala s otevřenou pusou a kafe stydlo...Film jak od profíka vás všechny krásně zdokumentoval.Hlavně jak jste zářily štěstím.Moc hezké a záslužné...
Alena Tollarová
21.5.2015 08:06
Díky, Dano. Těšila jsem se na Tvé video a moc mě potěšilo. Dojmy z přehlídky ve mně stále ještě doznívají a takto se mi zase připomněly. Tak ještě jednou, díky a zdravím.
Zuzana Pivcová
21.5.2015 07:31
Je to už pár týdnů, ale video mě moc potěšilo. A hlavní protagonistky přehlídky určitě ještě víc.