Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
23.5.2015 22:25
Díky skvělé autorce za profesionální video.Ještě že ji mezi sebou máme !
Pro Libora -já jsem byla donedávna "klobouková".A kolem mě několik kamarádek.Teď dám přednost slušivé čepici.
Alena Tollarová
23.5.2015 22:07
Libore, já jsem moc mladá na to, abych to věděla. Móda klobouků skončila dřív. Že by to bylo proto, že moc nešly k montérkám a šatovým zástěrám?
Libor Farský
23.5.2015 21:46
Je to úžasné, díky Danušce za ten skvělý záznam. Šaramantní modelky a skvělá atmosféra. Děvčata, opakuji svou otázku. Proč vlastně dámy téměř přestaly nosit kloboučky a klobouky? Anebo - mně se moc líbila ještě starší dámská móda - se slunečníky. Jenže když má žena v jedné ruce nákupní tašku a druhou rukou drží mobil u ucha, tak by to nešlo. Anebo ano?
Jana Šenbergerová
22.5.2015 13:01
Moc hezké! Jako bych tam byla.
Hana Lancová
22.5.2015 11:31
Velmi pěkná prezentace, včetně dobové hudby. Sledovala jsem bez dechu. Přesně už to vystihla moje jmenovkyně, paní Rypáčková.
Soňa Prachfeldová
21.5.2015 20:04
Zdravím modelky, video je moc pěkné a o to hezčí, že tam jsou osůbky, které jsem osobně poznala -super.
Alena Várošová
21.5.2015 19:29
Paní Dano díky tisíckrtát za video,že jste vše tak skvěle zdokumentovala.Nádherná módní přehlídka a všechny dámy byly na profesionální úrovni a moc jim to všem slušelo. Díky všem,co se jim svědomitě věnovaly.Tato akce se vydařila a zapíše do dějin.
VANDA Blaškovič
21.5.2015 17:25
Sestřičko, Danuško, i zde platí, kdo umí, umí...jsi šikovná ženská. Těším se na další setkání s Tebou.
Dagmar Bartušková
21.5.2015 14:46
Sedíme v Costa Coffee u výborného kapučínka a pořád pouštím toto perfektně zpracované "naše" video. Vím, že ho budu ještě mockrát pouštět. Dano, byl to výborný nápad, takhle ho zveřejnit na íčku a mít ho při ruce. Díky.
Miroslava Jachimová
21.5.2015 12:46
Moc děkuji autorce za profesionální zpracování dokumentu. Je to milé připomenutí celé akce.
Načíst starší příspěvky