Trochu netradiční představení
spisovatele Lubomíra Müllera
24. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
24.5.2015 22:24
Podívala jsem se na stránky pana Müllera a jeho rozsah je opravdu úctyhodný. Je dobře, že takoví lidé mezi námi jsou. A Ty máš, Vando, štěstí, že je Tvým kamarádem.
Libor Farský
24.5.2015 22:14
Už to mám. Je to z Japonska, v našich podmínkách nutno vyzkoušet. • http://old.stream.cz/video/753580-genialne-jednoduchy-zpusob-jak-oddelit-zloutek-od-bilku
Libor Farský
24.5.2015 22:08
Technický dotaz. Nemohu na klávesnici najít přehlasované "u" do slova Muller. Je zralá pro reklamaci anebo na to existuje nějaká finta? Smajlík.
Libor Farský
24.5.2015 21:59
Panu Mullerovi jsem již vyjádřil své sympatie a obdiv u jeho dřívějšího příspěvku. Dnes jsem si opět otevřel jeho webové stránky a těšil se jimi více než hodinu.
A to jsem si ještě neotevřel všechny odkazy v nich. Ještě jednou vítejte, Lubomíre. Až to najdu, pošlu Vám zajímavý fígl na práci s vajíčky.
Soňa Prachfeldová
24.5.2015 21:41
Pan Lubomír je sympatický bohém se smyslem pro velkou krásu - jeho fotky jsou živým příkladem !
Jitka Chodorová
24.5.2015 21:40
Taky jsem ráda,že se takový člověk vyskytuje na 60tce,všestranně nadaný a inteligentní a patrně i skromný, děkuji Vandě, že nám jeho aktivity ještě více přiblížila,líbí se mi i jeho bubnování, taky možná proto,že mám doma vnuka, který hraje na bicí. Vando díky, krásně jsi to napsala.
Jana Šenbergerová
24.5.2015 19:56
Tak takhle se v kuchyni otáčet neumím, ale bylo zajímavé tuto produkci sledovat a počíst si o mnohostranně zaměřeném člověku. Díky!
Zuzana Pivcová
24.5.2015 19:55
Je to neobvyklý rozhovor s neobvyklým člověkem. Vím, že je důležité žít teď. Někdy to zcela spontánně nejde. Ale Vy všechno podáte tak lehce a samozřejmě, že si říkám, že bych to snad také mohla zvládnout.
Elena Valeriánová
24.5.2015 18:32
Tleskám Vandě za tento článek. Je fajn vědět, že mezi námi jsou lidé se smyslem pro humor, lidé, kteří něco umí. Do nikoho se nenavážejí a přitom se od nich můžeme učit. Já takhle koncertovat s vařečkami, tak musím kupovat nové nádobí. Jsem ráda, Lubomíre, za každý Váš komentář, je mi ctí, když se Vám něco ode mě líbí.
A vajíčka na měkko? Do vařící vody vložím vajíčka a od dalšího bodu varu vařím 4 -5 minut a jsou mňam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA