Lena

Lena

27. 5. 2015
Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Hodně smutný příběh o nezodpovědné matce a hladových dětech.Ta siciálka by možná pomohla.
Soňa Prachfeldová
Smutný příběh dětí, kterým sobecká máma velmi ztěžuje normální dětství. Ingrid, asi k Tobě děti přilnuly a nedivím se, že jsi plakala.
Ingrid Hřebíčková
Pane Farský, věřte, že po odchodu obou dětí jsem mockrát brečela. A sílu jsem ze sebe doslova vyškrabávala.
Ingrid Hřebíčková
Děvčata, děkuji vám všem za odpověď na můj článek a pokusím se o nezdárném životě Leny napsat ještě něco. Přeji hezký den.
Libor Farský
Uff. To je síla!
Lidmila Nejedlá
Zvláštní příběh ženy, která se dívala na svět /jak jen to napsat/ pohlavím. Inko, pro ty děti jsi asi jediným vlídným člověkem. Díky za příběh.
Olga Štolbová
Smutné čtení, ale i takový je život. Některé děti mají opravdu složitý vstup do života. Ale co s tím? Poslat do té rodiny sociálku? Třeba by se máma vzpamatovala.
Alena Vávrová
:-) tak to vysvětluje, proč jsem si zprvu myslela, že to psala vaše sestra, když u názvu jméno autora zatím není. Já se dolů nekoukám a hned čtu.
Ingrid Hřebíčková
Zuzko, před lety jsme obě absolvovaly kurz Tvůrčího psaní u Daniely Fischerové na fakultě Škvoreckého a Dar slova u Mgr. Poláka na Jižním Městě. Ani jeden lektor naše psaní nerozeznal, musel se vždycky podívat na podpis :)). Jinak to byl úžasný zážitek.
Zuzana Pivcová
Inko, vedle fyzické podoby máte s Míšou i podobné psaní. To není výtka, naopak, zvláštní umocnění schopností. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%