Psí sirotci
1. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.6.2015 21:55
Mláďátka NEJEN PSÍ JSOU SNAD VŠECHNA KRÁSNÁ, jen zlý člověk by ublížil. Hlavně, že šťeňátka přežila.
Alžběta Müllerová
2.6.2015 08:48
Smutný začátek, dobrý konec , kdyby to takhle v životě bylo stále svět by byl hned lepší.
Zdenka Jírová
1.6.2015 23:36
Ještěže to tak dobře dopadlo, vždy jsem dojatá nad nevlídným osudem jakýchkoli zvířat.
Eva Mužíková
1.6.2015 22:53
Teda Aničko, také jsem krásným veršováním dojatá. Když se jedná o zvířátka, vždy to prožívám dvojnásob.. Hurá, štěňátka se mají čile k světu:)))))
Zuzana Pivcová
1.6.2015 19:12
Zažila jsem sama u kočky, že se starala o cizí koťátka, tak jsem taky ráda, že to se štěňaty dobře dopadlo.
Anna Potůčková
1.6.2015 17:35
Děkuji, jsem členkou klubu, kde chováme 2 rasy pejsků. Jsou to maltézáčci a bolonáčci a pokud se něco takového vstane a jsou kojné feny, tak si navzájem takto pomáháme, aby štěněcí sirotci přežili . Poté se vrací majitelce. V tomto případě pomohla i jedna rodina, která chová pudly.
Lidmila Nejedlá
1.6.2015 10:10
Aničko, Vy jste mne dojmula k slzám hned po ránu. Takový hezký příběh štěňátek...to je dobře, že mají své páníčky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA