Ilustrační foto: Ingimage
Zoufalé činy zoufalého člověka
4. 2. 2022Říká se, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Po pohřbu manžela jsem seděla u okna jako socha a civěla do zahrady na tvárnice, které byly připraveny k nástavbě domu. Setmělo se. Jako by se mi trochu ulevilo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
5.6.2015 23:44
Silný příběh o silné ženě. Dokázala jste to! Mám podobné zážitky, ale obávám se, že by to bylo do tohoto sloupečku moc dlouhé.
Soňa Prachfeldová
5.6.2015 22:16
Lidmilo je to tak skvěle napsané, o smutku o vůli, o humoru a nadhledu. A hlavně jsi hrozně moc člověčí a láskyplná !
Marie Novotná
5.6.2015 21:31
Lidmilo,Ty jsi prostě nezmar a úžasná Žena s úsměvem na tváři a otevřeným srdcem pro lidi okolo Tebe.Jsem moc ráda,že jsme se potkaly.
Marie Seitlová
5.6.2015 20:41
Lidmilko pěkně jsi popsala situace, do kterých jsi se dostala. Připomněla jsi mi mou situaci. Začali jsme stavět rod. dům a po půl roce mi zemřel manžel. Rozhodla jsem se ho dostavět a netušila problémy . A že jich bylo.
Eva Mužíková
5.6.2015 18:37
Lidmilo, jsi skvělý vyprávěč, ale hlavně smekám před Tebou, jako před úžasným člověkem. Mám oproti některým i tu výhodu, že Tvůj domeček díky návštěvě znám, mohla jsem si jej prohlédnout. Ty výrobky ze dřeva dýchají vzpomínkami na Tvého manžela... jsi opravdu skvělá
Zuzana Pivcová
5.6.2015 12:43
Obdivuji, Liduško, nejen Tvou lidskou sílu, ale i schopnost "zachovat dekorum", protože to byly situace, kdy bych se já snad už fyzicky neovládla. Nepatrně mi to připomíná mou situaci v době, kdy mi při autohavárii zahynul partner a v práci jsem zažívala šikanu kvůli nežádoucímu styku se Západem. Také jsem se bránila, bylo to těžké, ale nakonec jsem "vyhrála".
Naděžda Špásová
5.6.2015 11:06
Ahoj Lidmilo, klobouk dolů. Měla bys o úředním šimlovi napsat knihu. Určitě by měla velký úspěch. Ono se nadarmo neříká, že nejhorší je srážka s blbcem. A že jich je. Já se taky jen tak nedám, ale tvoje vůle a výdrž je na metál. Měj se krásně.
Alena Tollarová
5.6.2015 10:33
Určitě je dobře, Lidmilo, že jsi se v nejtěžší životní situaci dokázala vzchopit a pokračovat v započatém díle. Tvoji urputnost si dovedu představit. Měly jsme moc hezkou chvilku v Modré kavárně, kde jsme si i trochu ulevily, viď. Děkuji.
Jana Drobňáková
5.6.2015 10:27
Pani Lidmila, veľmi dobre viem o čom hovoríte. S byrokraciou sa dá popasovať, ale s odchodom blízkeho človeka ťažko. Aká náhoda! Akurát dnešný dátum mi pripomína čas, keď sa mi život zmenil od základov.
Květoslava HOUDKOVÁ
5.6.2015 08:46
Jsou všude - a mnohdy se jim nedá říci lidé. Pamatuji ještě ze školy: Všechny-tehdy pionýrské skupiny sbíraly pro Z00 kaštany,žaludy atp., Z00 za to zaplatila a peníze měly!! být rozděleny skupinám. Ale nestalo se tak - peníze si nechával ředitel do své kapsy! A - panečku - jak nás-děti-těšilo: my jsme končili závěreč. zkouškou školu - a pan ředitel šel "do lochu" !! (byl samozř. komunista, ale i tak byl potrestán - možná, že "nehrabal" jen od Z00 ??).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA