Ochutnali jste někdy artyčok?
12. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
10.6.2023 12:04
Nikdy jsem artyčok nejedla, ale po přečtení článku s pěknými ilustračními fotkami bych si ho dala hned! Díky za inspiraci, Vando.
VANDA Blaškovič
9.6.2023 12:58
Děvčata, tak díky Áje a otázce dne jsem sem zavítala na vlastní stránku z rohu 2015!!! Snad se vám bude artyčok líbit, i když zrovna nyní neochutnáte....ale znáte to, co není nyní, může......ahoj!
Hana Rypáčková
13.6.2015 19:41
No Vando, nikdy jsem růžičky neožužlávala a určitě to zkusím.V zahradě ovšem zabere moc místa ....Jsem najedená, ale mňam..
Olga Štolbová
13.6.2015 17:22
Vandí, ještě jsem neochutnala, ale už teď mám plnou pusu slin, tak barvitě jsi to vylíčila.
Elena Valeriánová
12.6.2015 08:23
To jsou lákavé pozvánky, jedna za druhou. Artyčok jsem zatím neochutnala, ale klidně bych si smlsla. Krásný den, Vando.
Jitka Chodorová
12.6.2015 08:09
Velmi pěkná prezentace zeleniny, u nás ne často vařené,Vando díky za nápad a krásné fotky.
Soňa Prachfeldová
12.6.2015 08:03
Když jsou dobře připravené tak jsou dopbré, jednou jsem si dala v restauraci a nechutnalo mi. Tvůj popiis Vando zní lákavě a chutně.
Lubomír Müller
11.6.2015 21:59
Nezbývá, než přijet na jih a dát se do ochutnávání. Napsané lákavě a voňavě.
Libuše Křapová
11.6.2015 21:58
Ahoj, Vando. Artyčoky pěstuju také. Každý rok mám v našem podnebí jen pár kousků, o to víc je mám ráda. Jen je uvařím v osolené a okyselené vodě a pak jednotlivé lístky namáčím v ochucené majonéze. Kdysi jsem si i tu majonézu dělala sama, to teprve byla dobrota. Mňam. A kolik je pak odpadu do kompostu, i ten dostane své... :-))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA