Červnové setkání
12. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
21.1.2016 05:44
Opravdu parádní setkání, dokonce v místě, kde jsem vyrůstala. Lesopark znám od jeho založení a nikdy nevynecháme příležitost s manželem, abychom tam nezašli, když jedeme za "dědou". Ten bydlí na sídlišti hned u parku. Děkuji, krásné...
Hana Rypáčková
13.6.2015 20:10
Prima Oli.Myslím, že na Šumavu jede i Soňa.Po 20.6.? Vyrazíme na Boubín.
Hana Rypáčková
13.6.2015 18:46
Olinko, na jih taky můžeš za mnou kdykoli.Sejdeme se s Hankou Šimkovou a třeba i Zojou.Porovnáme packy.Na den se utrhnu, ale mám tu rehabilitaci ob den.Do Liberce už nejedu.
Eva Mužíková
13.6.2015 17:12
Elen, pozvala jsem Áju ke mně do Liberce na chatičku, aby utekla z prašných ulic Prahy. No a tak jsem si myslela, že by se mohl opět někdo další přidat. Termín teprve dohodneme, nebude to dříve než v červenci. Prostor a dřeva na ohníček je tam dost...
Olga Štolbová
13.6.2015 17:08
Také mě zajímají všechny srazy, které kdo plánujete, musím sem chodit každý den, do teď jsem to nedělala. Evi, moc pěkné - fotky, hudba, povídání i všichni herci, včetně těch chlupatých. Dávám 1*****
Elena Valeriánová
13.6.2015 07:56
Evo píšeš o nějakém srazu, který teprve plánujete. Je léto tak mnohým lecos na webu uteče, zrovna jako mně. Nemůžeš napsat o co jde. Kde-kdy-co? Třeba se fakt potom někdo přidá. Děkuji
Marie Foltýnová
12.6.2015 21:36
Evi,jako vždy hezké video z přátelského setkání.I Alenčiny fotky jsou príma.U tyče nemáte konkurenci.Príma parta.Škoda,že nás dělí taková dálka.
Radovan Cakl
12.6.2015 21:31
Evčo, od nás máš velkou poklonu za článek, video i za zorganizování setkání s Tebou, Hankou a Milanem, a za pohoštění Tvoje i Hančino. Kdybych se tolik "neupípal", to uzený by se se mnou hódně skamarádilo. Ale něco Ti musím vytknout. Vůbec se nezmiňuješ o tom, že pečuješ nejen o tu svou zahrádku u paneláku, ale i o záhony v tom vašem parku. Jen malá část je jich vidět na videu, další jsou na mých fotkách na: https://radovancakl.zonerama.com/Album/265894?secret=LIt08453ahP17h90h5VFVDowL a další fotky z Ještědu zájemci najdou na: https://radovancakl.zonerama.com/Album/742103?secret=TQ4kwlORm2yHdS50V2B42BuJK . U obou alb je nutné zadat heslo: i60
Hana Rypáčková
12.6.2015 21:23
Pěkné pro vzpomínku. Povedlo se. Evo,můžete přijet s Ájou rovnou dolů na jih k nám.Pomůže ti s Bertíkem v autobusu...Já jsem přikovaná -ob den v půli dne ....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA