Můj tip na dovolenou:
Čechy krásné, Čechy mé...

Můj tip na dovolenou:
Čechy krásné, Čechy mé...

14. 6. 2015
dovolená naše tipy
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Zajímavé tipy na dovolenková místa doplněné hezkými fotografiemi.
Ladislava Jankovská
Zdravím všechna děvčata, co mně napsala, moc děkuji. Jezdíme pravidelně každý rok do jednoho kraje. Cestou na Slovensko a zpátky jsme cestou absolvovali také množství zajímavostí, zámků. Na Slovensku jsme bydlili pod Chopkom, hned po snídani jsme odjížděli, vraceli se k večeři. Samozřejmě bez auta bychom toho tolik nezvládli. Ale na internetu se najde všechno a pokud to nestačí, pak ještě píši maily a telefonuji. Bez auta bych si asi našla místo s dobrým vlakovým či autobusovým spojením a vyrážela na jednu akci denně. Došla si na jídlo do hezké restaurace, pokochala se přírodou či historickými stavbami a měla to akorát na vlak. U nás to někdy byla štvanice, aby nám nezavřeli zámek, ale hezká štvanice. Itinerář jsem měla narvaný, a to jsme ještě k tomu zvládali třeba jeskyně, potůčky atd. Na internetu se může najít všechno, ubytování, zajímavosti v okolí, i kde se chutně a nepředraženě najíst. Někdy jsme si dali jen hustou polévku. Kafíčko jsme si vozili v termovce s sebou. Jinak Vítězslava Nezvala také miluji. Přála jsem si ho k maturitě, uměla jsem celou Manon Lescaut. Maturitní práci-rozbor básně od Nezvala " ...čest slzy skanout do kapesníka a ulehčit srdci v jeho bolu, pískat, jak pastýř na píšťalu, toť čest a úděl básníka." Ale dostala jsem FILM. Uměla jsem ho, ale Nezval by byl holt Nezval.
Zdenka Jírová
Moc hezké povídání, jen by mne zajímalo, kolik let vám toto cestování zabralo. Já jsem také ráda poznávala naši vlast a mnoho z toho, co jste popisovala, jsem také navštívila. Měla jsem na to celý život .Je mi 70 let. Teď už moc cestovat nemohu a je mi to líto, tak alespoň čtu o všech těch krásách. Myslím, že naše vlast je tou nejkrásnější krajinou na světě. Nádherně to popsal ve své básni Vítězslav Nezval "Hora Říp" - " ...tu nemohu se vynadívat a všechno ve mně začne zpívat. Zpívat a plakat, maminko má, jak je to hezké u nás doma."
Soňa Prachfeldová
Díky za krásné a pravdivé povídání a fotky bezva.
Hana Rypáčková
Taky si říkám, jak to tu máme všude hezké....
Jana Šenbergerová
Máte hodně široký záběr. Jak píše Zuzka, autem je to všechno blíž. Pro nás, závislé na veřejné dopravě, jsou některá místa téměř nedostupná. O to víc mě těší, že na i60 můžeme zprostředkovaně navštívit i taková. :-)
Eva Mužíková
Zdravím Vás Laďko, zase jsem o něco bohatší. Tak jak píše Olga, také jsem toho spoustu nestihla, takto alespoň nahlédnu na krásné fotky. Článek jak do turistického průvodce, super, díky.
Alena Tollarová
Díky, to je hodně tipů a postřehů najednou a určitě některý z nich využiji. Možná bych přidala - nebo teda spíš já bych ráda viděla - i nějaké tipy třeba na ubytování, hospůdky ...
Olga Štolbová
Líbí, líbí - je toho ještě hodně, co jsem nestihla a už ani nestihnu. Ale takhle, Ladi, se to dá zvládnout, děkuji...*****
Zuzana Pivcová
Moc pěkné tipy na dovolenou, tedy spíš na více dovolených. Hlavně ale pro automobilisty, protože já jako "nepojízdná" bych na to potřebovala rok. Ale opravdu zajímavá místa a krásné lákavé fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%