Můj tip na dovolenou:
Horská chata Lesanka
16. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
26.6.2015 19:58
Na Mariánskou jezdily děti lyžovat.Poskytla jsi Marie vyčerpávající informace.
Jana Šenbergerová
16.6.2015 20:01
Koukla jsem a zjistila, že jsem nikdy o tomto zámku neslyšela. Díky, Maruško.
Marie Novotná
16.6.2015 19:53
Jsem moc ráda,že se vám můj tip líbí.Jani ,já bych ještě chtěla vidět zámek Berchtold-tam jsou také miniatury.Koukni na to. http://www.turistika.cz/mista/zamek-berchtold
Jana Šenbergerová
16.6.2015 19:29
Olinko, u nás je s kým, ale není čím. (Dopravní prostředek).
Ten Park Boheminium bych ráda viděla. Asi se budeme muset na severozápad vydat. Čímkoliv.
Pěkné, Maruško.
Olga Štolbová
16.6.2015 17:19
Maruško, krásně popsané, hned bych se tam vydala. Když je kde a i za co, tak zas není s kým.
Alena Tollarová
16.6.2015 12:57
Marie, bezvadná pozvánka se všemi informacemi a krásnými fotkami. Kdybych neměla zaplacený pobyt v Krkonoších, hned bych jela do chaty Lesanka. Tak příště ... díky za tip!
Zuzana Pivcová
16.6.2015 12:51
To by byl hezký výlet. Jako málo zdatná turistka bych toho moc nenašlapala. Ale určitě bych si prohlédla miniatury hradů a dalších památek. Z nich písecký kamenný most snad uvidím záhy zase skutečný jako každoročně při výletě z Týna. Název Lesanka je mi sympatický hlavně tím, že se tak kdysi jmenovala naše fenka. A kdyby mi přišel na vánoce pozdrav od Ježíška, tak to bych měla radost jako holka. :-)
Eva Mužíková
16.6.2015 12:23
Maruško, pěně jste mne nalákala, nejen slovem, ale i fotečkami. Jak se tak na ně dívám, říkám si, že před lety, kdy byly naše děti malé, tolik upravených vesniček, turistických tras, dětských koutků bohužel nebylo. Je to opravdu dobře, že doba jde kupředu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA