Půlnoční bdění,
tichá serenáda,
poselství hvězdných drah,
čas každodenní
rytmus nepostrádá,
city jsou na dosah.
Oblaka dále
vábit nepřestanou,
táhnou jak zlatá nit,
láska mi stále
dává na vybranou:
Chceš mě či nechceš mít?
Nesmělé žití
úsměv pronajímá,
zakletý jasný smích,
vybledlé kvítí
touhu připomíná
na čapích perutích.
![Láska mi dává na vybranou](/images/stork-101100_640_201506181658553.jpg)
Láska mi dává na vybranou
18. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
20.6.2015 18:11
Zuzko, jsi studnice skvělých a nenapodobitelných myšlenek....smekám již po několikáté
Hana Rypáčková
20.6.2015 10:15
Eleno, mám to stejné...Obdivuji básně o lásce, tetelí se mi srdíčko, ale ta pomoc se životem mě rozněžní víc....
Lubomír Müller
20.6.2015 09:44
Melodický rytmus dlouhých slabik, atmosféra pomalého letu a váhavost lásky. Ta báseň zpívá. Paní Zuzano, jste zpěvná básnířka. ☺
Elena Valeriánová
19.6.2015 18:02
++++++++++++++++ Básnička nedostižitelná, krásná.
S láskou je život snažší. Dnes jsem po pěti dnech přijela domů a zítra zase odjíždíme a můj muž doma povysával, povytíral - protože věděl, že bych z domu neodjela bez toho aniž bych tu podlahu nechala po týdnu nemytou. No není to láska? Já myslím že je! A já jsem ráda, že ji mám i po tolika letech.
Olga Štolbová
18.6.2015 22:24
Děvčata, lásku chtějte a mějte a berte, dokud dýcháte. Bez ní se smutno a šedivo a dny se vlečou. Ale, když není, i tak se dá žít. Někdy je to "sakra" práce. Obě básně jsou pro mě, nádherné...*****
Lidmila Nejedlá
18.6.2015 19:30
Dáváš mi, lásko na vybranou? Zastav se tedy u mých dveří.
Nespěchej. Jsem ta, co ještě věří.
Jsem letmý pohled, blízkost doteku.
Čekám tu marně, jsem příval pro řeku
Jsem čas, co city neprověří.
Čekám.
Zastav se lásko u mých dveří.
Jana Šenbergerová
18.6.2015 17:13
Zuzko, jen chvíli jsem si myslela, že ji nechci. Mýlila jsem se. Teď jsem moc ráda, že mě má ve své moci. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 6. týden
Tento týden bude vědomostní kvíz na téma "Názvy států". Tak schválně, jak na tom jste v zeměpise?
AKTUÁLNÍ ANKETA