
Švestkový kečup
15. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
23.8.2015 18:02
Soni,až nyní jsem si přečetla Tvůj komentář, potěšil mě. Ráda bych byla tvou kámoškou.
Zdenka Jírová
17.6.2015 00:51
Myslím, že je to podobný recept jako na čatný, které se dělá podobně z různého ovoce a doplňků. Je to dobré místo hořčice k masu.
Hana Rypáčková
15.6.2015 11:48
Tak ho letos udělám, do marinády se dost dobře hodí....Místo červené bude hnědý???
Alena Tollarová
15.6.2015 09:17
Miluško, víš, že se prodává Hurvínkův kepuč? Jinak recept se mi líbí a stojí za hřích. Hned si objednám košík švestek.
Miluše Hasenohrlová
15.6.2015 08:59
Elen, to vypadá moooc dobře.Sice každoročně dělám klasický kečup z rajčat, ale tento určitě zkusím.Švestky i slívy na zahradě mám, tak nic nebrání tomu, aby byl i švestkový kečup.Jak říkala moje dcera, když byla malá " kepuč".:-)))
Zuzana Pivcová
15.6.2015 08:47
Rajčatové kečupy jako takové nemusím, ale tenhle bych si dala. Ještě, kdyby mi ho tak někdo udělal! :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA