Modelky a básnířky ve Ville Pellé
sklidily zasloužený potlesk publika
15. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.6.2015 21:46
Děvčata, mám radost, že Vás vidím -Zuzko, Dano, Míšo, Ingrid, Ájo, Lidmilo a Honzo na fotkách, je prima jak reprezentujete i60, díky Vašemu šarmu a talentu a Vás , které jste přišly podpořit též moc zdravím ! Je nádherné, to vzájemné podporování a fandění !
Olga Štolbová
15.6.2015 21:40
Tak tomu říkám fofr, přijela jsem domů skoro v půl osmé a tady popsáno i s fotkami. Honzo díky. Byl to prima den a my jsme prima parta. Modelky i modely úžasné, program i muzika bez chyby a koncert Petry Janů, sladká tečka. A to jsme prošvihly taneční skupinu Sen Sen (senzační senioři) a country tance také seniorů. Nemohly jsme všechno stihnout, protože jsme povídaly a plánovaly výlety a měly radost, že jsme spolu. Zapomněla jsem pochválit Zuzku a Danu, byly skvělé, recitovaly bez trémy a krásně se to poslouchalo. Holky a kluci jsem na nás všechny pyšná. Ještě jsem se nezmínila o Daniele Havlasové, starala se, aby byla pohoda, aby všechno v pořádku klaplo. Danielo velké díky.*****
Marie Foltýnová
15.6.2015 21:35
Díky p.Raškovi za podrobně popsanou dnešní akci .Díky také za fotografie našich fešných modelek,recitátorek i našich děvčat u stánku prezentující i60.
Marie Novotná
15.6.2015 21:22
Tleskám a gratuluji .Moc hezká akce a krásná prezentace portálu,rychlé informace pro nezúčastněné.D í k y.
Alena Tollarová
15.6.2015 21:13
Já jsem se teprve vrátila domů a tady už je článek. To je fofr. Musím říci, že akce i60 se mi líbí čím dál tím víc a jsem ráda, že jsem jeho maličkou součástí. Čtení se mi moc líbilo a dámám to moc slušelo, reprezentace jak se patří. Jen mě mrzelo, že jsem musela odejít před vystoupením Petry Janů, ale v tom i60 opravdu prsty nemá :)
Zuzana Pivcová
15.6.2015 21:13
Jsem ráda, že se "dobrá věc podařila", ale za sebe říkám, že největší radost mám z toho, že se nás docela dost známých sešlo a bylo nám spolu fajn. Jsem ráda, že byl Honza tak rychlý a informoval, já už bych to dnes nezvládla (viz komentář na chatu "i60"). Alespoň jsem dala několik amatérských fotek na svůj profil do galerie Fresh senior. Mrzí mě, ale přehlídku zachycenou nemám. Honzo, díky, a ostatním pěkný pozdrav a ať se zase brzy setkáme.
Eva Mužíková
15.6.2015 21:04
Tak jsme se dočkali, díky Honzo za přiblížení atmosféry. Určitě si to všichni užili, blahopřeji...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA