Výlet za žabožrouty
aneb Paříž trochu jinak
21. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
23.6.2015 19:50
Pane Nekvasile, je dobře, že jste se v Paříži neztratil a neuhranula Vás nějaká kněžka lásky . Byla by škoda, kdybyste tu chyběl. V Paříži jsem byla a vidím, že Vy jste si hi užil posvém. Ten výlet
Olga Štolbová
23.6.2015 09:29
Mně se tohle povídání líbí, a samozřejmě, si umím udělat vlastní úsudek. O světových městech všichni víme, že "není všechno zlato, co se třpytí".
Alena Vávrová
22.6.2015 17:16
Čekala jsem na to dlouho, předlouho, ale v milované Paříži jsem byla 2x a nepřestávám doufat, že se tam podívám i potřetí. Snůšku negativismů p. Miloše už neberu vážně. Je to opravdu jen jeho styl. Každý má na to, jak zaujmout, svůj způsob. :-)
Zdenka Žichovská
22.6.2015 16:18
Vando, souhlasím. V Paříži jsem sice nebyla, ale když jsem si přečetla článek pana Nekvasila o Jesenických lázních, konstatovala jsem, že kdo si článek přečte, do těchto lázní nepojede.
VANDA Blaškovič
22.6.2015 15:33
Pane Nekvasile, s údivem jsem si přečetla váš článek. V které Paříži jste to byl?? V té francouzské? Byla jsem v Paříži několikrát, je podobná hodně Praze, jenže je více rozlehlá....a že bych tam viděla někoho např. v metru nenuceně močit? .....a že byste neměli ani na toalety a chodili do parku? To bylo snad jaksi za dob totality...nezlobte se, ale vaše povídání je možná zajímavé, ale pro mne ve většině postřezích nepravdivé. Možná, že jsem se pohybovala po jiné Paříži. Jen bych se zeptala, měl jste z návštěvy Paříže vůbec nějaký příjemný požitek? Viděl jste něco malinko pozitivního?...:)) Paříž je totiž náádherná. Možná, že je to jen způsob vašeho vyjadřování, ale kdo tam nebyl, mohl by být naprosto pomýlený a asi by tam ani nechtěl vůbec jet. A to by byla škoda. Paříž je totiž nádherná.
Blanka Hlobilová
22.6.2015 11:36
Také jsem navštívila Paříž. Žádná negativa jsem si však nepřipouštěla. Jela jsem tam s tím abych viděla co nejvíce . To jsem si splnila.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.6.2015 07:17
Moc zajímavé postřehy které uplatním až pojedu znovu na podzim do Paříže. Cenné zkušenosti se budou hodit, protože takové zajímavosti v bedekrech nejsou.
Alena Tollarová
21.6.2015 19:36
Pane Nekvasile, to je dobře, že jste zase tady. Už jsem si říkala, kam jste se ztratil. Zajímavé postřehy z Paříže, až se tam budu chtít vypravit, přečtu se je znovu.
Hana Rypáčková
21.6.2015 08:30
Zajímavé postřehy z dovolené. Takových věcí jsem si nikdy nepovšimla...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA