Hana Čadová
29.6.2015 21:32
Zažila jsem v metru, kdy mladá dáma obírala grilované kuře a hranolky. Nevím zda byla pražanda nebo z vidlákova. Také nemohu pochopit, když nějaký cestující telefonuje a celý autobus musí vědět jaké věci se řeší. Manžel dělal u MHD 25 let řidiče, tak by mohl vyprávět o cestujících!
Květoslava HOUDKOVÁ
29.6.2015 11:00
Pocházím z Prahy - prošla jsem různými oblastmi ČR, pak opět 25 r. žila v Praze. Teď už - definitivně - žiji cca 20 km od Prahy. Dokud to jde, jezdím do Prahy často a používám Metro i ostatní MHD. Proto vím, že každý člověk je jiný - ať je to Pražák, venkovský "balík" nebo cizinec. Pokud nechce respektovat slušné chování, nikdo ho nepředělá, žádná kritika není nic platná - z čuněte se andílek nestane!!Už mnohokrát se mi stalo, že jsem buď přešla do jiného vozu tramvaje, nebo vystoupila a počkala na další spoj. Je to lepší, než zůstávat v prostoru se vzniklým konfliktem.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.6.2015 07:17
MHD nemá jen Praha ale i jiná města v ČR.My mimopražští nemám jen metro. Ale nevychovaní lidé jsou všude a určitě to není výsada jen pražáků.I my v Plzni máme velké problémy hlavně s bezdomovci, kteří jezdí z konečné na konečnou, velmi páchnou a znečištují sedadla.Drobky jsou proti tomu maličkost.
Zdenka Jírová
28.6.2015 22:07
Pražák se nezapře. Copak Pražáci jsou vzoroví svatí? Podle mne jsou pěkně nafoukaní a nevím, na co. Příslušnost k nějakému městu nedělá z člověka ani světce ani zloducha.
Hana Práglová
28.6.2015 21:40
Drobky??? To jsou opravdu maličkosti.A pokud se choval jako "rodilý Pražan",kdo měl jistotu,že jím opravdu nebyl???? V každém městě se najde někdo,kdo si plete místnost třeba s chlívem.Ale vše je o lidech.A nezáleží na tom,zda je z venkova,či velkoměsta!!!!
Zuzana Pivcová
28.6.2015 19:28
Já, 33 let "pražská naplavenina", jezdím v MHD každý den s pražskými vychovanci a nekřupany, ale v autobusech a v metru po mnohých zůstává pěkně nastláno, od těch se může venkovský buran ještě hodně učit, pane Nekvasile.
Libor Farský
28.6.2015 17:48
Náš děda míval za 1. republiky v Praze autodopravu - 2 náklaďáky a 1 autobus. Jednou vezl Pražáky (žádné vidláky) na výlet do Olomouce. Vyprávěl nám, jak celý další den musel čistit a větrat autobus od obalů i nezkonzumovaných zbytků olomouckých syrečků, včetně nezvládnutých průjmových reakcí. Policii nevolal.
Eva Mužíková
28.6.2015 12:40
Zase ti křupani z venkova, ještě že do Prahy jezdí, máte o kom psát...
Hana Rypáčková
28.6.2015 11:53
Jde o prkotinu, ale pro hlídku lepší vrabec v hrsti....A holubi se natřásají...
Lidmila Nejedlá
28.6.2015 11:45
Pár drobků sem, pár drobků tam, dají se vymést koštětem, je to nicotný problém. Kéž by se dalo všechno tak vymést...
Načíst starší příspěvky