Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
23.6.2015 17:29
Děvčata, tak jsem o vaší pochvale řekla všem kytičkám...dnes rozkvetl šestnáctý květ na kaktusu, celá rostlinka je rozzářená. Květy vydrží být rozvité celé čtyři dny a tak jak se rozvíjejí další, je to nádhera....díky, díky, za slovíčka chvály....
Miluše Převrátilová
23.6.2015 12:30
Rozkvetlá krása - jak v botanické zahradě, díky :-)
Miroslava Jachimová
23.6.2015 12:05
Opravdu nádherné květiny, taková domácí botanická zahrada. Začínám teď s orchidejí, možná se obrátím s prosbou o radu.
Miluše Hasenohrlová
23.6.2015 08:39
Evi, takové potěšení z Tvého videa, jsem po ránu už dlouho neměla.Krásné kytičky a jejich zpracování ve videu.Ten kaktus mám po své babičce,každým rokem také krásně kvete a to už celých 25 let !Ano, opravdu musíš mít ráda lidi, když miluješ kytky a zvířata.
Zdenka Jírová
23.6.2015 00:10
Moc krásná přehlídka květin. Já je také ráda pěstuji, už jsem je zde na i60 i prezentovala . Řadu z těch, které pěstujete, mám také.Je to moje a - jak je vidět i Vaše- veliká láska. Já když nemám náladu, něco mne bolí, tak jdu zalévat květiny, povídám si s nimi a hned má lepší chuť do života.
Eva Mužíková
22.6.2015 22:50
Ájo, Alenko, Maruško, Olgo... to bylo mé přání, udělat radostnou chvilku, jsem ráda, že se podařilo, opravdu
Olga Štolbová
22.6.2015 22:23
Evi, vešla jsem a potěšila se a můj obdiv k Tobě obrovsky vzrostl. Umííííííš a děkuji...******
Marie Foltýnová
22.6.2015 22:12
Evi,krásné království květin.Ty orchideje jsou moc hezké.Já je neumím pěstovatAle nejen orchideje i ten kaktus obdivuji.A ta písnička ta se k tomu hodí.
Alena Tollarová
22.6.2015 21:50
Evi, kdo má rád kytky, má rád lidi. A Ty jsi toho se svým královstvím důkazem. :)
Dagmar Bartušková
22.6.2015 20:17
Nechtěně tam vlezla čárka - u poupátka. :(
Načíst starší příspěvky