Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením
25. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
25.6.2015 19:35
Takto motivovaný zájezd má určitě řadu příznivců právě jako i některé tuzemské pobyty u nás pro zájemce o jógu nebo áyurvédu. Asi to je fajn, když si jsou lidé v hlavním zájmu blízcí. A mají-li někoho, kdo je stimuluje a ještě patřičně organizačně zajistí, pak to nemá chybu. Já jsem ale, říkám upřímně, v tomto směru spíše nespolečenská "vlčice samotářka". A to se týká nejen jakékoliv dovolené.
Alena Várošová
25.6.2015 16:33
Vando,tak jako vždy napsaný Vámi příběh,či reportáž nemá chybu.Krásné fotky,skvělé první Vaše video,které zachycuje nádherný,ladný pohyb těl. A výsledek se určitě dostaví.Velmi Vás obdivuji,co všechno stihnete.Vaše aktivity jsou náročné na čas a teď zase i to cvičení.Mně by nikdo zpostele o 7 hodině ranní nevytáhl ani heverem.Nerada cvičím,jsem pecivál.
Vaše pozvání mezi cvičenky mně dobylo energií,hlavně že se nemusím moc hýbat a jen koukat..Je to skvělá činnost pro ženy i muže,kteří chtějí něco pro svůj vzhled a tělo udělat a na Vás je to vidět.
Užili jste si nádherných pár dní sluníčka,moře,cvičení a společných večerů,legrace a načerpali nových sil, dobyli jste si všichni baterky. Setkaní tolika lidí najednou to už hovoří o všem,to se jen tak někomu nepodaří, to vše tak parádně zorganizovat. Vando, ještě jednou máte můj obdiv.
Dagmar Bartušková
25.6.2015 15:37
Ahoj Vando, v Chorvatsku jsem nebyla, ale tím, jak nás postupně seznamuješ s tamním prostředím a křišťálovým mořem, mám dojem, jako bych tam už někdy byla. Ta cvičení jsou jistě prima, určitě bych je vyzkoušela. No, nevím, nevím, v tom vedru bych stěží chytala balanc. Koule by asi dostala na frak!
Díky moc za gratulaci. Oslavy byly jak se patří.
Jana Šenbergerová
25.6.2015 14:13
Díky za milé pozvání, Vando. Vidím, že šíře tvých aktivit je nezměrná stejně jako hloubka Zuzanina talentu. Před oběma smekám a přeji hodně sil a elán ať vás neopouští.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA