Můj tip na dovolenou: Egypt
28. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
29.6.2015 14:45
Děkuji všem za diskusní příspěvky.Máte pravdu paní Blanko,ale takové neštěstí co se stalo v Tunisu se může stát kdekoliv i v Evropě,pokud tady budou ti černí.Co se stalo v Karnaku jsme věděly z českých médií,v tom našem hotelu nešel ten den internet.Samozřejmě,že jsem ráda,že jsem doma,ale nikdo si mě nechtěl koupit,ani za vodní dýmku.
Blanka Hlobilová
29.6.2015 08:48
Sleduji dění v severní Africe a zařekla jsem se, že mě tam už neuvidí. Pobývat v hotelu, který je obehnán ostnatým drátem, hlídají a neuhlídají ho po zuby ozbrojení vojáci , bát se vystrčit nos na ulici! Tak si nepředstavuji dovolenou. Pokud tam lidé jedou, jsou nezodpovědní a hazardují se svým životem a životy svých blízkých. Následky si pak musí nést sami. Krásné moře, příroda a milí lidé se najdou i v jiných částech Evropy.
Miroslav Štorch
29.6.2015 08:45
Hezký článek mi připomněl naši cestu lodí po Nilu v roce 1997. Jako potápěči jsme se potápěli i s přístroji i v Rudém moři. Byli jsme tam v srpnu a navštívili jsme i památky v Luxoru. Bohužel v listopadu stejného roku právě v Luxoru teroristé se samopaly zabili 62 turistů. https://cs.wikipedia.org/wiki/Luxorsk%C3%BD_masakrNěco podobného jako teď v červnu v Tunisu. Bohužel i letos se v egyptském Karnaku střílelo na a české cestovní kanceláře odkláněnějí trasy zájezdů na bezpečnější místa.
Hana Rypáčková
29.6.2015 08:17
Tak si Tipy pročítám a nechávám si o dovolené u moře zatím jen zdát.Včera na sluníčku- to bych brala ponořit se do vln.Známá se vrátila z Tuniska a prý to po pátku už nebyla dovolená..Stále se rozhlížela a vše jí bylo podezřelé...
Jana Slavíková
28.6.2015 20:39
Bez Egypta se budu muset obejít. Necítila jsem se dobře ani v Turecku, i když tam za to asi mohla úplně blbá průvodkyně. V Tunisku byl syn mé kamarádky se ženou a čtyřletým chlapečkem. Bydleli pár metrů od hotelu, kde se v pátek střílelo. Domů se vrátili dva dny předtím.
Zuzana Pivcová
28.6.2015 19:19
Pro mě to bylo hezké čtení a věřím, že pro Vás hezká dovolená. Na mě by byl ale Egypt příliš horký, i kdyby to byla jinak klidná země. Byla jsem dvakrát v Tunisku a po té druhé návštěvě, dávno předtím, než vypukly teď ty hrůzy, jsem si řekla, že do arabské země už ne. Hlavně proto, že jezdím sama.
VANDA Blaškovič
28.6.2015 15:07
Jak tak koukám na ty krásné fotečky, paní Aleno, i pro dlouhovlasé a dlouhonohé brunety tam muselo být hoooodně nebezpečno!...:) No, prožít takto dovolenou muselo být velice příjemné. Nedávno ukazovali v televizi potápění v Rudém moři. Ale copak je to proti osobnímu prožitku! Vidět podmořský svět na vlastní oči musí být balada. Já se vždycky trochu bojím. Vy ne Aleno? A ty nápoje, lákají i na dálku.Děkuji za milé pozvání do Egypta.
Dagmar Bartušková
28.6.2015 14:48
Paní Aleno, naprostý souhlas. V Hurghadě bylo božsky. Bydleli jsme v ohromném hotelu Sea Gull a tak jak píšete, i my si to tam náležitě užívali. Jeden zlatník, který si říkal Max, mě chtěl koupit za 12 velbloudů. Pro blondýnky dost nebezpečno!!! :)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA