Já nejsem já
30. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
2.7.2015 12:23
Sluší Vám to, Hanko. Říká se, že tmavá ke stáru dělá starší, ale u Vás to neplatí. Já když jsem poprvé změnila barvu vlasů na světlou a manžel se vracel z práce, nic netuše, zazvonil a když jsem mu otevřela, zůstal stát s otevřenou pusou a zakoktal:" Promiňte, asi jsem si spletl patro"...))
Lidmila Nejedlá
1.7.2015 14:18
N á h o d o u...máte modré oči a s tmavými vlasy ještě více vyniknou. Jste pěkná baba, změna Vám prospěla.
Alena Tollarová
1.7.2015 14:06
Paní Hanko, vracím se ještě jednou. Zkoušejte dál. Mě barví doma manžel, nereptá a snad to dělá i rád. Ale kdybyste viděla, jak jsem brečela nad svojí první zrzavou, která zrzavá být neměla, že nevylezu z baráku ...
Libor Farský
1.7.2015 13:57
Hani, sluší Vám to. Souhlasím, že ZMĚNA JE ŽIVOT a již přemýšlím nad svojí pleší. Váhám s barvou. Nejraději mám modrou, taky by mi pasovala na modré oči. Co Vy na to? Když mohl jeden z kandidátů na prezidenta v prvním kole mít hlavu celou potetovanou....
Naděžda Špásová
1.7.2015 12:57
Milá Hanko, nevypadá to vůbec tak hrozně. Já se barvím už léta sama a můžu vám říct, že jsem občas z výsledku taky překvapená. Já jsem si na sebe nemohla zvyknout, když jsem si nechala upravit horní víčka. Je to už víc jak rok a ještě teď se při pohledu do zrcadla divím. Nenechte se odradit, vypadáte dobře.
Zuzana Pivcová
1.7.2015 07:44
Kdysi v mládí byla moje sestra odbarvená na blondýnu a pak se rozhodla, že si vrátí kaštan. Naše maminka jela o dušičkách do Podkrkonoší a já jsem Marcelu obarvila odstínem Hnědá. Byla takřka černá, a protože byla naše máti na takové experimenty dost háklivá, tak sestra skončila hned u kadeřnice a ta jí to nějak částečně odbarvila. Vlasy ale dostaly zabrat. Jasně, že z chemických blond to chytlo víc než z vlastní kaštanové.
Zdenka Jírová
30.6.2015 23:23
Již několikrát se mi stalo, že po obarvení vlasů jsem spěchala koupit odbarvovač, protože bych asi nemohla do práce. Výsledek nakonec musela upravit kadeřnice. Změny mám docela ráda, ale s barvou vlasů to být nemusí.
Hana Čadová
30.6.2015 22:58
Paní Hano, změna je život! Já si vlasy také barvím sama doma a někdy zapojím manžela. Moc se mu nechce, ale musí! Příště vyzkoušejte jiný odstín a opět bude změna a Váš pejsek se už nelekne!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA