To jsem já aneb Pozdrav
čtenářům i60 od moře!
25. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Plánská
30.6.2015 07:46
Všem děkuji za milé přivítání na íčku. Z Chorvatska jsem se vrátila a budu na krásnou dovolenou moc vzpomínat. Jana
Jitka Chodorová
26.6.2015 10:03
I já vítám Janu na 60tce, sympatická je mi z mnoha důvodů,bydlení,Budějovice,dovolená v Chorvatsku, a skoro stejný věk,no a jméno Jana(dcera). Tak vítejte,ať se vám mezi námi líbí.
Dagmar Bartušková
25.6.2015 16:31
Jano, vítejte na palubě lodi, která je prosycena jak vůní cukru, tak i vůní koření. No vida, jak je ten svět malý, na zámku v Hluboké jsem se před x lety - na pár let vdávala. Budějovice bych si dovolila ještě zkrátit na Budějce nebo Budějky. Takže, milá Jano, je to Vaše.
Alena Várošová
25.6.2015 13:52
Také Vás paní Jano vítám a přeji,hezké prožitky na těchto stránkách pro mladý.
Zuzana Pivcová
25.6.2015 13:34
Tedy, omlouvám se, jste z Hluboké, ale cestovala jste z Budějovic. Obojí navštívím za pár dní při dovolené v Týně.
Zuzana Pivcová
25.6.2015 13:33
Je hezké, že jste shrnula všechno do sympatického úvodního příspěvku: osud, zájmy, dovolenou. A navíc jste z Budějic, odkud jsem já přišla před lety do Prahy.
Jana Šenbergerová
25.6.2015 13:32
Vítáme jmenovkyni a posilu. Hezky si užijte dovolenou a dobře se bavte s i60. :-)
Lidmila Nejedlá
25.6.2015 12:48
Vítejte, paní Jano. Skvěle jste svůj život vyřešila a tak si už užívejte jen pohodlí. Ať se Vám dobře daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA