Naše boxerka
29. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
29.6.2015 23:45
Na boxery nedám dopustit, měla jsem psa Danilu,o kterém jsem napsala zde článek. Byl to můj jediný pes, kterého jsem měla a stále na něho vzpomínám, i když je to už moc let. Boxeři mají rádi děti, jsou hraví, ale také umínění. Jsou báječní.
Eva Mužíková
29.6.2015 22:52
Ahoj Ladynko, škoda že jsi tak daleko, určitě bych tě rád počmuchal, olíznul čumáček a přesvědčil se důkladnou prohlídkou, že jsi opravdu psí holka. Máš nádherný kukuč, skoro jsem se zamiloval / to nesmí vědět bábinka, asi by žárlila/...Ty morčata nech na pokoji, i když tě tím svým pištěním jistě provokují, kamarád Ríša by se na tebe zlobil. Nesmutni, on se ti jistě brzo vrátí....Zdraví Bertík
Jarmila Peerová
29.6.2015 20:23
Moc pekne napsane,je videt,ze Ladynka si s babickou dobre rozumi...Tak nejak si predstavuji stastneho pejska,pardon,pejskovou........
VANDA Blaškovič
29.6.2015 18:50
Hele, Lady, tys nějak moc chytrá lady! Umíš mluvit a to nejenom očima...dost dobrý....:)
Elena Valeriánová
29.6.2015 15:28
Hezky napsané. Není nad to, když je pes pánem domu. I když lidičky si myslí opak.
Olga Štolbová
29.6.2015 11:57
Ahoj Jitko, šikovně jsi to psí povídání přetlumočila. Teď se tedy s Lejdynkou užijete, snad to Tvé kytičky přežijou....*****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA