Podělala jsem
se v Podivicích
1. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
1.9.2015 10:24
Moc hezké počtení i obrázky.Zvlášť mě zaujaly ty krásné jahůdky.Vzpoměla jsem si na dětská léta,kdy jsme u nás s konvičkami chodili do vysázených vrbových prutníků na jahůdky.Tu vůni a chuť cítím dodnes.
Lidmila Nejedlá
1.7.2015 14:30
Helenko, takové vesničky jsou k odpočinku jak dělané. Také se občas do takové podělávám a ráda.
Libor Farský
1.7.2015 14:06
Prosím, prosím, děvčata. Zapisujte si podobně kouzelné dětské hlášky. Já chystám nový web s tématem "Úsměvy školní a předškolní". Jestli se mi ho podaří rozjet, budu na íčku loudit příspěvky. Podivice a Podivičané se jistě bude líbit Alče T. do její obcologie. Jenže v nadpisu jsou Podvice, tomu už bych se zas tak nepodivil.
VANDA Blaškovič
1.7.2015 13:01
Helenko, kráásné fotografie! Já se přiznám, že jsem zase jednou napsala při gratulaci na pohled:" Dědečku, posra.. jsem Ti kytičku....jistě, že jsem ji jen poslala!...:)
Zuzana Pivcová
1.7.2015 12:12
Já znám výraz jen jako "kam se poděl" ve smyslu, kam zmizel. :-)) Ale Tvé vyprávění je jako vždy milé a veselé, včetně výroku Tvé vnučky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA