Marie Novotná
5.7.2015 11:05
Ano,důvěřuj,ale prověřuj.A internet? dá se mu věřit?Už několikrát bylo,že na internetu jsou samé chvály,ale ,,skutek-utek".Sama znám majitele,kteří mají na webovkách mnoho věcí,které -pokud by někdo z ubytovaných chtěl,musel horkotěžko shánět.Při mém dotazu,,co by bylo kdyby....."to by se nějak udělalo !?!? A já osobně s ČSŽ byla na zájezdu 2x,kde stránky webu byly ne úplně dle skutečnosti.
Alena Várošová
4.7.2015 20:08
Pané Květo, v Luhačovicích je mnoho hotelů , penzionů i soukromníků,kteří pronajínají své byty,či pokoje.Na jídlo se dá jít i do Hotelu Litovel,kde meníčko s výběrem 8 chodů se dá poiřídit i za 59,-Kč.-Hotel Havlíček leží u hlavní silnice,pokud někomu nevadí ruch z projíždějících aut,tak je to na něm.I tak děkuji za kontakt za taxikáře.snad jej nebudu potřebovat.Díky za vysvětlení.S přáním hezkého večera Alena
Jarmila Komberec Jakubcová
4.7.2015 08:25
Květuško každá i špatná zkušenost je k něčemu dobrá.Je potřeba mít dobře uzavřenou smlouvu a pak se nedat odbýt, že něco nejde.Je dobře že se dokážeš podělit s námi i o negativní zkušenosti.Dík za informace.
Soňa Prachfeldová
3.7.2015 23:12
Květo, jsi energická a dovedeš si věci vyřídit a máš opravdu široký rozsah informací -
Alena Vávrová
3.7.2015 22:38
Paní Květo, díky za ty kontakty, poznamenala jsem si je.
Luhačovice mám ráda a někdy se tam yypravím. Jako pacoš asi těžko, tak se to může hodit, už tam nikoho nemám.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.7.2015 20:42
Ještě dodatek k Luhačovicím: Pro lidi, kteří nepotřebují lázeň. léčbu, ale jen rekreaci, mi ve městě poradili místní lidé vhodné ubytování i stravování (chodila jsem tam pak na obědy) - podívejte se sami - tady je kontakt: hotel " U HAVLÍČKA, Masarykova 262, Luhačovice - Vlastimil Hyžík 604 958 012 www.hotel-luhacovice.cz A k tomu přidávám kontakt na ochotného a poměrně levného taxikáře: Taxi OK - 800 887 766 (bezplatná linka)
(mne zachránil téměř před infarktem).
Naděžda Špásová
3.7.2015 19:58
Důvěřuj, ale prověřuj. Tímto pořekadlem se my musíme řídit dvojnásob. Ne každý v cestovkách se k seniorům chová slušně. A ještě jedním rčením se občas řídím. Líná huba, holé neštěstí. Už se mi párkrát osvědčilo. Je to samozřejmě myšleno povšechně. Paní Květo, přeji vám na vašich cestách co nejméně takových nepříjemností.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.7.2015 19:50
Vysvětlení: Paní Aleno, s tou CK jezdím už 15 let bez problémů - toto byla první chyba, která se vloudila. To, že půjde o vzdálenější penzion, jsem věděla. Lázně však nedaly CK další informace = o nevhodnosti pro seniory (asi aby i toto ubytování bylo obsazeno-kýmkoliv). A příště mohu využít i novinku, pobyty: "Jedu sám(a) a nic nepřiplácím"! - samozřejmě s předchozím proveřením pobytových podmínek. Nabídka se rozšiřuje, myslím, že CK zůstanu věrna i nadále - nejde mi jen o lázně, ale možnost potřebné a spokojené rekreace.
Alena Várošová
3.7.2015 19:27
To víte,všude to zkouší.A pokud je někdo ticho a nevadí mu to,kde je ubytován,tím líp.Ale všude jsou lidé s kterými se dá domluvit,jen aby byli hosté a pacienti spokojeni.Znám to z oboru.
Nemusíte paní Květo,jezdit přes CK,zbytečně tam platíte příplatky,dá se všechno domluvit přímo s tím hotelem,či penzionem a máte pár stovek ušetřeno.
Květoslava HOUDKOVÁ
3.7.2015 19:22
Děkuji redakci! "Seniorské šlápoty" jsou vhodným obrázkem, kterým jste doplnili článek = opravdová pomoc mým PC neznalostem.
Načíst starší příspěvky