
FOTO: Elena Valeriánová
Domácí zmrzlina
3. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
6.7.2015 12:31
Taky ji zkusím, až tu budou vnoučata.Mám spoustu ovocné dřeně.A toto bude změna.
Eva Balúchová
6.7.2015 11:11
Jsem ráda,že Alena T. zveřejnila výsledek výroby zmrzliny.Právě jsem se vrátila z obchodu a jdu vyrábět.
Alena Vávrová
5.7.2015 15:18
Mám ráda ovocné zmrzliny, tak už mrazím jahody na tohle: http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/tipy-a-triky/41964-bleskova-jahodova-zmrzlina-do-minuty-je-na-stole
Jana Šenbergerová
5.7.2015 15:13
Eleně dík za recept a Ále za zveřejnění výsledného efektu. Každá rada dobrá. To vyzkouším, až přijedou vnoučata. Ti přebytečné kalorie vylítají a neutratí spoustu peněz za kupovanou zmrzlinu. A navíc ji ochutím podle jejich přání, a nebude-li jim chutnat, ráda ji sním sama.
Alena Tollarová
5.7.2015 13:42
Hlásím výsledek pokusu. Měla jsem k dispozici plechovku mléka 460 g a dva kelímky šlehačky 200 a 220 ml. Jsem překvapená, že i když hmota byla tekutá, tak v mrazáku ztuhla na opravdu pěknou zmrzlinovou konzistenci, která by se dala i kopečkovat. Je to moc dobrá kalorická bomba, na mě příliš sladká. Možná je to tím, že šlahačky bylo přece jenom méně a říkám si, že bych mohla zkusit dát napůl mléko slazené s neslazeným. Všem vřele doporučuji vyzkoušet.
Alena Tollarová
4.7.2015 14:31
Tak, vážené, já už to mám v mrazáku. Sice mi to nevyšlo podle představ, protože mi to neztuhlo, kdybych se rozkrájela.Možná jsem měla šlehačku nejdřív vyšlehat a pak teprve zašlehat? Leč, mrazí se a uvidíme až ochutnáme :)
Alena Vávrová
4.7.2015 13:38
Jůů, Elen, ty mi děláš chutě! Ještě že mám v mrazáčku jedno Trio. Ale tohle je určitě lepší, tak si to píšu. Dík.
Dagmar Bartušková
4.7.2015 10:27
Eleno, jak koukám na tu zmrzlinu, tak jsem se trochu ochladila. Musí být s tím dipem z ostružin výborná. No, já si jí dělat nebudu, dám si bez práce točenou, kterou mají hned za rohem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA