Výšlap na horu Sv. Nikola na Hvaru
10. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.7.2015 21:10
Krása.Takový výlez bych si dala říct.Ale brzy ráno...Vrchy svatých na ostrovech jsou s výhledy nádherné.A ty nízké mraky- neskutečné...!!Potěšila jsem se.A Evka je pohotová.
Jaroslava Handlová
10.7.2015 20:56
Vidím, že Múza dnes políbila snad úplně všechny. Samozřejmě, že bez Vandina přičinění by se tak nestalo. Tak Ti tedy děkuji za opětovně krásnou inspiraci, výšlap i fotky. Vzpomínám na našeho "domácího" Nikolu, k němu jsme jezdívali přes deset let k Makarské riviéře a on vždy z legrace říkával "támhle za tím ostrovem mám já svoji horu - ta se jmenuje po mně" A to byla právě ona, kterou zdoláváš se svými přáteli.:))
Eva Mužíková
10.7.2015 18:14
Děvčata, jak jinak.. když už nemám nikoho na to líbání, musím zabrouzdat občas do té erotiky, ach jo:))))
Zuzana Pivcová
10.7.2015 17:47
Je to moc hezká reportáž o krásném koutu země. Začala jsem číst komentáře a tipla jsem si, že verše psala Evička. Tady nahoře se mi to potvrdilo.
Jana Šenbergerová
10.7.2015 17:38
Dávám přednost rybičkám s artyčoky. :-)) Zítra si dáme oběd na Rybářském dnu na zlatohorském rybníku. Dala bych si candáta, ale asi bude jenom kapr.
VANDA Blaškovič
10.7.2015 17:09
Opět výborně, Jano! Tipovala jsi správně. Básničku vysypala z rukávu Bertice = Eva Mužíková. A tímto obě získáváte první cenu ve formě artyčoků nebo rybiček...:)) vyberte si!...:))
Jana Šenbergerová
10.7.2015 16:42
Elen, to máš asi na mysli pupavu bílou. Je bezlodyžná a roste na loukách a pastvinách.
Vando, tipovala bych to na Evu M. :-)
Alena Tollarová
10.7.2015 16:17
Sv. Nikola je vyšší než Říp? No to jsem blázen ... :) Vando, pěkně jsi nám ho přiblížila ze všech možných pohledů i s přístupovou cestou. Fakt to musí být nádhera stát tam a rozhlížet se. A Honzík? Až se ho za 15 let zeptají, jak se mu tam líbilo a on bude tvrdit, že neví, tak mu budou říkat: ale přece musíš vědět, vždyť jsi tam byl! :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA