Výšlap na horu Sv. Nikola na Hvaru
10. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
17.11.2015 09:57
Dobré ráno, všimla jsem si, že v rubrice Cestování, v seznamu článků s nejvíce komentáři je uveden článek KUK do OSN v New Yorku. Neměl by tam být článek Výšlap na horu Sv. Nikolu na Hvaru? Má totiž 41 komentářů. Vím, že se vše na novém portálu bude dolaďovat, tak berte mé upozornění jako pomoc při odstraňování případných nesrovnalostí ve statistice článků...:))
Elena Valeriánová
16.7.2015 08:47
Ahoj Vando, Tvoje reportáž je velmi dobře napsaná, čtivá a po přečtení toužím se na místa z reportáže podívat. Fotky jen dokreslují atmosféru výšlapu. Nevidím nic špatného na focení u kříže, zřejmě bych tam nelezla, ale zas tak moc mě to nepohoršuje. To spíše zlobí některé reakce, které útočí za každou cenu. Nevadí mi vyjádření názoru, ale vádí mi ta zarputilost. Myslím si, že kdyby to nebyl ten kříž, tak by to byla třeba špatně zvolená barva oblečení. Když chceš psa bít, hůl si najdeš.
Zdenka Jírová
16.7.2015 00:50
Vando, Tvůj článek je perfektní, nenech se otrávit zlými slinami závisti Tvého úspěšného povídání. Hvar byl mou první návštěvou v Chorvatsku, ještě v trvání Jugoslávie. Bydleli jsme v chatkách v Jelse a Vrbovsku znám také, byli jsme tam na výletě. Je tam ještě ta továrna na olejovky? Ještě dlouho, když jsem si kupovala olejovky, jsem vybírala ty s označením Vrbovska. Ještě jednou, nenech se zavléci do hloupých řečí, nemáš to zapotřebí.
Vladka Steinová
14.7.2015 16:21
Vážený p.Štorchu,zážitkový článek, včetně fotek naší kolegyně z I60 Vandy, je naprosto perfektní a seriozní, její snahou bylo přiblížit jeden krásný kout CROATIA ! Popsala to znamenitě a přiložila soubor krásných fotek.Nevím, proč stále do toho vrtáte?Tím snižujete hodnotu celé její práce.A souhlasím s pí.Tollarovou, takovou diskusi přenechte RINGU.Děkuji Vám.
Miroslav Štorch
14.7.2015 15:04
Pochybuji, že by se pravoslavný pop opíral při svatbě ležérně o kříž jako vyfotografované osoby, které nemají úctu ke kultu a chovají se tak nekulturně. Mám Jadran rád, ale když někdo zdokumentuje takové chování Čechů, tak to okomentuji. Ať se to někomu líbí nebo nelíbí.
Alena Tollarová
14.7.2015 14:16
Debata o nekulturním chování by se mohla rozvinout na ringu, sem snad nepatří. Já tu žádné nekulturní chování nevidím. Článek je čtivě napsaný a fotky dokreslují pohodovou atmosféru výletu i prostředí vůbec. Budu stručná, ale za nekulturní považuji třeba vytahaný svetr v divadle, sprosté vyjadřování, pohazování odpadků, kouření vedle dětí, psí exkrementy na chodníku, plivání jedovatých slin ...
Hana Rypáčková
14.7.2015 12:49
Jsem zvyklá na kříže na vrcholcích hor . Ostrý,Javor,Plechý,Luzný,Roklan..na vrcholu bývají kříže a vrcholy se zdolávají.Je to krásný výšlap, krásný ostrov a krásné moře.Hlavně , že je od kříže nádherný rozhled.
Jitka Chodorová
14.7.2015 09:28
Náhodou jsem znova zabloudila k tomuto článku, a jen žasnu, jak někteří lidé dokáží otrávit dalším dobrý pocit z toho,co zde Vanda napsala.Výšlap na Sv. Nikolu je jistě dobrou tradicí, za poznáním, odhadnout své síly a stanout na vrcholku Hory.Sv.Nikoly, musí být nezapomenutelný zážitek. Pochybuji o tom, že někdo tam jde s úmyslem zneuctít ji. To jen někteří lidé dokáží na všem hezkém najít negativa, a tahá do komentářů věci,které tam snad ani nepatří.
VANDA Blaškovič
14.7.2015 08:39
Ještě že jsem se vrátila sem k Výšlapu! Děkuji Lubomíre za výstižný a milý komentář. Ano, máš pravdu, záleží na dogmatismu jedince..)) .Představte si, vážení, že pro novomanžele je zde ukrytý malý žebříček, o kterém ví jen ceremoniář při svatbách. Nevěsta s ženichem pak na podstavec kříže elegantně vystoupí a mají památku a vzpomínku na celý život. Dokonce jsem zde viděla se s nimi fotografovat i popa - kněze. Jistě tím nikoho neuráží, nešplhají po kříži...:)) naopak, vzdávají hold nekonečným touhám, nadějím a i tomu nahoře...)) tak novomanželé , poutníci, turisté .... Hodně štěstí a široký rozhled !!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA