Ilustrační foto: Ingimage
Můj jediný pobyt v lázních
9. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kateřina Buchalová
14.11.2021 10:36
Nejezdí někdo z Vás do lázní jako samoplátce? Zajímaly by mě Vaše názory, zkušenosti - může to pomoci s rozvojem lázeňství. Pokud ano, moc prosím o vyplnění: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTyfg0Y54cZklPkcMZlIXf2b19a1UJg_QUf3FXXqnaUsQWrQ/viewform?usp=sf_link
Mockrát děkuji!
Hana Šimková
10.7.2015 16:51
Děvčata, já jsem si nevymyslela ani ťuk. Prostě jsem měla smůlu. A abych žádala o výměnu spolubydlící ? To bych asi vypadala jako nelida. Ovšem, že tam muži patří a každá si ráda zatancujeme. Tady ale nebylo opravdu s kým.Muží tam prostě nebyli.
Alena Várošová
10.7.2015 10:25
Paní Hanko,nevím zda tomu co jste napsala mám věřit.Vtipy o lázních a norkových kožichách jsou aktuální ještě dnes.Že člověk může dostat na pokoj postiženou spolubydlící,to je možné.Rozhodně bych si připlatila za jednolůžák ve Vašem případě.Lidé v láznícj jsou různě nemocní.... a každý člověk by se měl chovat tak,když tam přijede po druhé,aby na něj lidé prstem neukazovali a nemusel se za své prohřešky stydět.Přesně tak,jak píše p.Marie.Já špatné zkušenosti se spolubydlícími nemám,snad jednou kdy mi dali na pokoj paní,která ráda pila vínko,pak si dala pár prášků na spaní a chrápalajak tele.A já do rána spala v sedě na WC a druhý den se ona stěhovala.Jinak vyjdu s každým i s tím negativně naladěným člověkem,ale ten mi odčerpává energii i když ji mám dostatek pár dní se to dá vydržet.A tím,že si jde někdo s pánem zatančit to je každého věc.
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 08:48
Paní Hanko, připravila jste mi pěkné ránko s Vaším lázeňským zážitkem u kávy s humorem. Bezva ! Moje babička byla v Piešťanech a odtid si přivezla vši. Měla copy a to tedy bylo, než se jich zbavila.
Hana Rypáčková
10.7.2015 07:06
Vlastně jsem v životě v lázních od lékaře předepsaných nebyla.Jen s manželem v Piešťanech, když v lednu nikdo z jeho podniku jet nechtěl.Dopoledne čtrnáct dní procedury a odpoledne jsme prošlapali Povážský Inovec.Tak mě rozbolely klouby a asi začala artróza!!
Jinak jezdíme do všelijakých lázní i s Vendou rekreačně , jen pijeme vodu...Podruhé v Soběšicích jsem byla na procedurách a masážích, koupelích- no a výsledek -ta má zlomenina.Nejsem zřejmě lázeňský typ. Až budu "Jen tak zvolna, polehoučku..."-snad si je taky ve zdraví užiji...
Zdenka Jírová
10.7.2015 00:22
Byla jsem v lázních několikrát, měla jsem astma a stále nemocné průdušky, byla jsem v Mariánkách i v Luhačovicích a mám na všechny pobyty velmi dobré vzpomínky. Někdy jsem musela vyměnit spolubydlící, když to nešlo a bylo mi vždy vyhověno. Stačí slušně požádat o změnu.
Marie Seitlová
9.7.2015 21:51
Já mám také úplně jiné zkušenosti a byla jsem v Luhačovicích. 4x kompl. na 4týdny+ 1x přísp. na 3 týdny. Spolubydlící vždy dobrá, dodnes si s nimi volám a když jsou v lázních jedu je navštívit. Divadla, tanečky,...to patří k lázním a každý by měl vědět, co si může nebo nemůže dovolit. Ale vy jste měla smůlu na spolubydlící, lituji Vás. Já bych se asi nechala přestěhovat.
Eva Mužíková
9.7.2015 21:28
Také jsem jednou okusila lázeňskou léčbu v Karlových Varech po infekční žloutence. Bylo mi tenkrát asi 19 let, , takže se ani nepamatuji, jak jsem byla spokojená. Nyní bych jela do lázní jen za podmínky jednolůžáku. To samé jsem si ráda " dovolila" třikrát při pobytu v nemocnici - nad standart. Mám ráda svůj klid, když mi chybí společnost, najdu si jí, ale hupky zpět do klídku.
Hana Čadová
9.7.2015 20:28
Byla jsem v lázních pouze 1x v r. 1963 v době, kdy byl spáchán atentát na J. Kennedyho. Měla jsem nemocné ledviny, tak jsem jela do Mar. Lázní. V roce 2000 jsem byla operována opět ledvinový kamínek a když jsem žádala o lázně, tak jsem neměla nárok, protože prý jsem o ledvinu nepřišla. Pan doktor sdělil "paní co tam budete dělat" . Byl moc zvědavý, co bych tam dělala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA