Tip na výlet:
Modré hory
13. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
14.7.2015 21:02
Je to nádherný kraj a když se spolčí obce se společnýmí zájmy, pak vzkvétají a určitě jsou lidé spokojeni.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.7.2015 13:05
Své dceři jsem nechtěla do délky povídání zasahovat. Ale já si myslím, že stručná, ale věcná informace je lepší, než dlouhý článek (který by těžko kdo měl náladu číst). Také já budu i nadále ve svých tipech-příspěvcích stručná + kontakt = každý si najde!
Alena Várošová
13.7.2015 09:12
Milé přiblížení paní Květo úrodné krajiny na Jižní Moravě i když trošku kratší,ale milé.Nevadí,kdo to napsal,havně že o další krásná krajiná je tu popsána.Vidíte,ani jsem nevěděla,kde leží Modré hory a to jsem z Moravy,jinak tu oblast znám z jednoho výletu před dávnýi lety.Děkuji.
Květoslava HOUDKOVÁ
13.7.2015 08:13
Haničko, ještě ev.rada od dcery: kolem V.Pavlovic nebyly ještě meruňky zralé - prý jsou tam pozdější - tak snad ještě nějakou "pecku" sklidí! ? Opět děkuji redakci za doplnění krásným obrázkem !!
Hana Rypáčková
13.7.2015 07:17
Ten kraj znám-vinařská oblast.Hlavně Kobylí.Letos tam mají strašné sucho , meruňky bída a snad réva si bez vody víc poradí.Míváme z Kobylí víno od známého, letos meruňky nemá.Jsou tam mílí lidé, to je pravda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA