Můj tip na dovolenou:
Na Slovensko do Bojnice
20. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
petr stejskal
24.7.2015 16:38
Bojnice je nádherná. Krásný romantický zámek. A vedle termální bazény a zologická. na jednom místě dost věcí. To jste si to jistě nádherně užili. Taky jsem tam samozřejmě byl. Stejně jako na Jánošíkových dierách. I to je krajina,co pohladí i když občas i unaví. Přeju ještě hodně takových výetů. P.
Alena Vávrová
20.7.2015 10:14
Soňo, jsou to opravdu ty Bojnice. Koukla jsem se na netu na "ubytování v Bojnicích" ;-).
Soňa Prachfeldová
20.7.2015 09:13
Jo a s tou Tatranskou Lomnicí si vždy vzpomenu na Jar. Marvana - Anděl na horách :-)
Soňa Prachfeldová
20.7.2015 09:12
Děvčata díky za komentíky, Zuzko vřele doporučuji, Slovensko je krásná země, také mám Tatry moc ráda byla jsem v Tatranské Štrbě, hory nádhera. Aleno nevím, zda jsem nechybovala, zda Bojnice ty nebo ta. Ale je tam nádherně a ideální pro všechny.
Marie Seitlová
20.7.2015 09:00
Soňo krásná procházka touto částí Slovenska. V Bojnickém zámku jsem před mnoha lety byla, moc se mi líbil. Slovensko mám ráda, Piešťany, Bratislavu, Tatry,......
Alena Vávrová
19.7.2015 22:54
Slovensko mám také moc ráda a byla jsem tam mockrát, neb tam mám již dlouho i příbuzné. Ale v Bojnici jsem nebyla. Krásný zámek ovšem jistě "hrál" v nějaké pohádce. Myslela jsem, že jsou "ty" Bojnice a nyní čtu "ta" Bojnice.
Alena Tollarová
19.7.2015 22:12
Soňo bezvadná pozvánka. Zámek Bojnice znám z pohlednic, ale nikdy jsem tam nebyla, přestože bych ho viděla moc ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA