Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
26.7.2015 22:17
Já dnes pekla znova, první byl broskvový, na ten dnešní jsem dala zahradní borůvky smíchané s červeným rybízem. Je vynikající, osvěžující. Protože mi došla hladká mouka tak jsem použila polohrubou a nemělo to chybu. Miluško, dobrý recept.
Jana Šenbergerová
26.7.2015 21:32
Udělala jsem těsto z dvojité dávky na plech. Nebylo tuhé, tak jsem ho rozetřela, pokladla letními jablky a zdá se, že se také zítřka nedočká. Všem velmi chutná. Děkuji za výborný recept.
Katarina Schultzova
23.7.2015 15:29
Koláč som upiekla, je výborný a rýchly.
Soňa Prachfeldová
21.7.2015 23:09
Už jsem pekla několikrát koláče i knedlíky a nevděčníci volají úúúúúž néééééé . Pecky mám také ráda, přiměřeně, prý mají i něco léčivého do sebe.
Alena Vávrová
21.7.2015 22:05
U nás se dnes po něm také zaprášilo, měli jsme k němu ledovou kávu. Jelikož jsou v očekávání bouřky , a to mohou spadnout i kroupy, tak jsme dnes mezi jinou prací meruňky očesali. Máme jen malý stromek, ale i tak budu mít o zábavu postaráno. U nás frčí meruňkový džem.
Hana Čadová
21.7.2015 21:50
Paní Miluško, určitě se po koláči pěkně zaprášilo jak byl dobrý. Já jsem koupila od souseda 10 kg meruněk za 20 Kč. Docela dobrá cena. Koláč také byl, marmeláda a kompoty jsou už v regále. V zimě bude nějaká dobrota z mražených.
Hana Rypáčková
21.7.2015 13:28
Zkusím.Nemám meruňky a kupuji drahé jen na jídlo a max knedlíky.Ale náme zelené ringle, které zežloutnou, zezlatoví a jsou sice šťavňatější než meruňky ,ale podobně chutnají.Jen kvůli té šťávě dělám kynuté slabé těsto, někdy i posypu pudinkovým práškem,drobenku navrch .Upekla jsem na neděli ještě ze zmražených.Teprve po půlce srpna budou.Když je vedro, moučník si odpustíme.....
Lidmila Nejedlá
21.7.2015 00:45
Mňam...
Miluše Hasenohrlová
20.7.2015 22:02
Děkuji za hodnocení....ano,nic se nemá přehánět, ani rumíček,ani jádra :-)
Zuzana Pivcová
20.7.2015 21:38
Dlouho očekávaný koláč. :-)) Ale výsledek za to stojí!
Načíst starší příspěvky