Psí hovínko a můj zákrok
19. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
20.7.2015 10:45
Že psi za své vyprazdňování venku nemohou, to ví kdekdo. A ví se také, že někteří lidé jsou horší než dobytek, Jenom se s tím nic nedělá. Někomu holt h... voní. Není h... jako h...!
Zuzana Pivcová
19.7.2015 21:17
Jsi, Helenko nekompromisně svá a odvážná, moje známá takto oslovila jednou slečnu, venčící pejska, který si ulevil, a "slečna" jí řekla takovou sprostotu, že ji to odradilo a já to tu ani nemohu ocitovat.
Květoslava HOUDKOVÁ
19.7.2015 16:53
Pane Štorchu - pokud lidé hází sáčky (papírové nebo "plastové" = obojí je z materiálů, které se V PŘÍRODĚ ROZLOŽÍ) do košů na psí exkrementy (tam taky visí ty sáčky) - je to naprosto V POŘÁDKU - to se už nikde netřídí!! Ale když sáček s hovínkem vhodí do běžného odpadkového koše! - to už v pořádku není! Papír.sáčky bývaly s papír.lopatičkou = správné. 1) U "plastových" to tak není - a lidi si by použitou lopatičku rovnou do kapsy zpět nedali = potřebovali by další plast. sáček - ale ten už z rozložitelné suroviny není !! 2) Do země zahrabat? - i kdyby ano, ale přijde jiný pes - ucítí "kamaráda" a někdy i vyhrabe. Však snad i víte, jaký mají psi čich i jak si "značkují" ? Já občas - a teď souvisle po dobu 14 dní - funguji jako "psí MŠ" pro jednu fenku, jejíž rodina odjela na D. Přesto, že mám značný problém s páteří, vždy se ohnu a exkrement uklidím ! - u mne by byla Policie "bez práce".
Miroslav Štorch
19.7.2015 12:29
Paní Helenko tak to jste se odvážila hodně. Naštěstí Vás nikdo neinzultoval a městská policie přece jen zasáhla. Nelíbí se mi, že i ti slušní, kteří po svých psících uklízí to hází do odpadkových košů. Chudáci pracovníci ve městech, kde třídí odpad. Kdysi jsem napsal jinde článek, že by stačila malá lopatka a zahrabat exkrementy někde do hlíny v parku či lesíku, kde jste se svým miláčkem. Tak se vrátí do přírody rychleji a čistěji :-) Ve vedru i ty odpadkové koše často nelibě páchnou i s jejich obsahem :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
19.7.2015 11:59
Při venčení Sabiny jsem měla vždy s sebou 2-3 sáčky (na příp. "utrousení") - obvykle ale 1 zbýval. Šly jsme kolem poměrně velkého hřiště- pískoviště - tam ženská, pes volně a kakal. Ženská ho pak zavolala a chtěli odejít. Já říkám: "Paní, nate, mně zbyl sáček". A "ta můra" povídá: " a co tím budu dělat?" To mne nasr... a už jsem jen řekla: "Blbější otázku nemáte"?? - a se Sabčou jsme radši šly pryč! Prostě na pitomý lidi není léku - nic nepomůže!!
Lidmila Nejedlá
19.7.2015 11:20
Milá Helenko, někdy si říkám, jaký jsme to národ! Posmíváme se tureckým záchodům, ale doma si kálíme na chodníky. Také mě to rozčiluje.
Alena Várošová
19.7.2015 10:53
To jste statečná žena paní Heleno,je mnoho lidí,kteří to raději nevidí a otočí se na druhou stranu.Když už někde chce mít pejska,musí si uvědomit,že to není jen hračka a že ten pejsek dělá taky bobečky. A ten sáček není tak těžký,aby jej nemohl mít člověk v kapse.
Květoslava HOUDKOVÁ
19.7.2015 05:45
K 50.naroz. mi syn s rodinou dali štěně-roztomilou Sabinku (stř.špic) - v košíčku kousek deky, na krku mašlička. A když jsem pak košíček chtěla uklidit - překvapení - pod dekou úklidový "psí sáček" a v něm několik dalších = první počinek! Za 15 r. Sabčina života jsem jich spotřebovala mnoho - uklízela jsem poctivě. Viděli to i pracovníci, když doplňovali sáčky ke košům - a celé balení mi občas dali. Ty děti, co neuklidí, možná "do toho" někdy šlápnou a poučí se. Horší je: "Pupkatý" chlap + větší pes= na chodníku zůstane víc !!
Zdenka Jírová
19.7.2015 00:06
Kdyby si každý člověk všímal, co se kolem děje, bylo by všude mnohem čistěji. V Německu by si to nikdo nedovolí neuklidit po svém psu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA