Psí hovínko a můj zákrok

Psí hovínko a můj zákrok

19. 7. 2015
domácí mazlíčci pes policie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Že psi za své vyprazdňování venku nemohou, to ví kdekdo. A ví se také, že někteří lidé jsou horší než dobytek, Jenom se s tím nic nedělá. Někomu holt h... voní. Není h... jako h...!
Zuzana Pivcová
Jsi, Helenko nekompromisně svá a odvážná, moje známá takto oslovila jednou slečnu, venčící pejska, který si ulevil, a "slečna" jí řekla takovou sprostotu, že ji to odradilo a já to tu ani nemohu ocitovat.
Květoslava HOUDKOVÁ
Pane Štorchu - pokud lidé hází sáčky (papírové nebo "plastové" = obojí je z materiálů, které se V PŘÍRODĚ ROZLOŽÍ) do košů na psí exkrementy (tam taky visí ty sáčky) - je to naprosto V POŘÁDKU - to se už nikde netřídí!! Ale když sáček s hovínkem vhodí do běžného odpadkového koše! - to už v pořádku není! Papír.sáčky bývaly s papír.lopatičkou = správné. 1) U "plastových" to tak není - a lidi si by použitou lopatičku rovnou do kapsy zpět nedali = potřebovali by další plast. sáček - ale ten už z rozložitelné suroviny není !! 2) Do země zahrabat? - i kdyby ano, ale přijde jiný pes - ucítí "kamaráda" a někdy i vyhrabe. Však snad i víte, jaký mají psi čich i jak si "značkují" ? Já občas - a teď souvisle po dobu 14 dní - funguji jako "psí MŠ" pro jednu fenku, jejíž rodina odjela na D. Přesto, že mám značný problém s páteří, vždy se ohnu a exkrement uklidím ! - u mne by byla Policie "bez práce".
Miroslav Štorch
Paní Helenko tak to jste se odvážila hodně. Naštěstí Vás nikdo neinzultoval a městská policie přece jen zasáhla. Nelíbí se mi, že i ti slušní, kteří po svých psících uklízí to hází do odpadkových košů. Chudáci pracovníci ve městech, kde třídí odpad. Kdysi jsem napsal jinde článek, že by stačila malá lopatka a zahrabat exkrementy někde do hlíny v parku či lesíku, kde jste se svým miláčkem. Tak se vrátí do přírody rychleji a čistěji :-) Ve vedru i ty odpadkové koše často nelibě páchnou i s jejich obsahem :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
Při venčení Sabiny jsem měla vždy s sebou 2-3 sáčky (na příp. "utrousení") - obvykle ale 1 zbýval. Šly jsme kolem poměrně velkého hřiště- pískoviště - tam ženská, pes volně a kakal. Ženská ho pak zavolala a chtěli odejít. Já říkám: "Paní, nate, mně zbyl sáček". A "ta můra" povídá: " a co tím budu dělat?" To mne nasr... a už jsem jen řekla: "Blbější otázku nemáte"?? - a se Sabčou jsme radši šly pryč! Prostě na pitomý lidi není léku - nic nepomůže!!
Lidmila Nejedlá
Milá Helenko, někdy si říkám, jaký jsme to národ! Posmíváme se tureckým záchodům, ale doma si kálíme na chodníky. Také mě to rozčiluje.
Alena Várošová
To jste statečná žena paní Heleno,je mnoho lidí,kteří to raději nevidí a otočí se na druhou stranu.Když už někde chce mít pejska,musí si uvědomit,že to není jen hračka a že ten pejsek dělá taky bobečky. A ten sáček není tak těžký,aby jej nemohl mít člověk v kapse.
Hana Rypáčková
Jsi dobrá Helenko....Já uklízím. Bez pytlíku ani ránu.
Květoslava HOUDKOVÁ
K 50.naroz. mi syn s rodinou dali štěně-roztomilou Sabinku (stř.špic) - v košíčku kousek deky, na krku mašlička. A když jsem pak košíček chtěla uklidit - překvapení - pod dekou úklidový "psí sáček" a v něm několik dalších = první počinek! Za 15 r. Sabčina života jsem jich spotřebovala mnoho - uklízela jsem poctivě. Viděli to i pracovníci, když doplňovali sáčky ke košům - a celé balení mi občas dali. Ty děti, co neuklidí, možná "do toho" někdy šlápnou a poučí se. Horší je: "Pupkatý" chlap + větší pes= na chodníku zůstane víc !!
Zdenka Jírová
Kdyby si každý člověk všímal, co se kolem děje, bylo by všude mnohem čistěji. V Německu by si to nikdo nedovolí neuklidit po svém psu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%