Mořské rybaření aneb
Moje setkání s delfínem

Mořské rybaření aneb
Moje setkání s delfínem

2. 8. 2015
moře rybaření ryby
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Souhlasím s Alenou i ostatními, povídání úžasné, ale i mně bohatě stačí sardinky, nebo tresčí játra z konzervy. A rybolov?. To tedy vůbec...*****
Alena Tollarová
O rybaření nevím vůbec nic, nikdy jsem to nepotřebovala, neboť v naší rodině nikdo ryby nechytal. Ani toho vánočního kapra nejím. Ale sardinky z krabičky na čerstvém chlebu s máslem, hustě posypané cibulí, tak to ano, to mám ráda. A článek se čte tak hezky, že bych snad měla i chuť se k lovu přidat a tuhle činnost si osahat. A vůbec se Vando nestydím za to, že Ti setkání s delfínem závidím. Muselo to být božíííí.
Zuzana Pivcová
Moje kolegyně právě odjela s kamarádem na poloostrov Pelješac (měla do poslední chvíle trochu obavy kvůli tamním požárům), kde každoročně taky rybaří. Takže něco už trochu znám z jejího vyprávění, ale takhle podrobně ne. Já bych mohla lovit ryby jen jako Jakub Vágner - chytit a pustit. Delfíny jsem také zažila, ale přece jen v poněkud uctivější vzdálenosti, když jsme při pobytu na Chalkidiki pluli z Kassandry (levý prst) na Sithonii a pak se alespoň přiblížili k Athosu. Delfíni provázeli naši loď hodně dlouhou dobu a skákali, jakoby si chtěli hrát. Bylo to moc milé. Určitě byli zvyklí na turisty.
Elena Valeriánová
Proč odkládat co chceme všichni, na Hvar jedeme už rok příští. Kdo chce zažít pěknou švandu navštíví s námi Vandu.
VANDA Blaškovič
Říkali jsme, na Elbrus, že pojede celý autobus. Teď to vidím na íčku, že pojedeme k moříčku. Potkáme tam delfíny, zapomenem na splýny. Nebude to fraška, vždyť pojde i Honza Raška! Dostane prý dovolenku, přivleče i Danielku. Lukáše prý nechá doma, na Hvaru ho není třeba?? Libor, zavináč, nebrat, kdo se má v tom mailu vyznat!? Ochutnáme kalamáry, jsou to naši kamarádi! Už to tady znáte dosti, tak sbalte své „staré“ kosti. Pomodlíme se u kříže, zažehnáme všechny potíže. Vidím to tak příští rok, nebo snad až na přesrok..? Bertice se vrátí zas, to pak bude hodokvas! P.S.: Že to bude srandička, garantuje Vandička..:))
Hana Rypáčková
Jsme v půli prázdnin a neprožila jsem ještě žádnou romantickou dovolenou,,,,Ach, jak bych byla u moře šťastná, nemusela bych ani lovit ryby , jen si posedět na pobřeží, nechat si ovívat obličej , zaplavat si a přijmout tu obrovskou energii...
VANDA Blaškovič
Jitko, předpokládám, že máš kapitánskou čepici!..:)) Jasně, berem Tě a děkuji! Doufám, že píšeš a těším se...:)
Jitka Chodorová
Vando nádhera, avšak děvčata pode mnou snad už všechno napsala, u tvých článků ani nedutám , a přesouvám se tam k vám, snad mě taky vezmeš na tu loďku. Jinak smekám před tvým psaním, zábavné a poučné, moc pěkně se to čte, a při tom sní. Díky.
VANDA Blaškovič
Eleno, Aleno, děkuji vám za krááásné komentáře. Mám radost! Alenko, jedině ten delfín je ilustrační foto! Jistě, že jsem byla v tom okamžiku přikovaná k lodi a ani jsem nedutala, natož fotografovat!...Teprve později mi vše začalo docházet. Děvčata, myslím, že se jednou tady na té loďce projedeme společně...:)) jen delfína nezaručuji, ale ty dobroty ANO!
Alena Várošová
Vando i já nebudu šetřit chválou,článek napsaný jak od spisovatelky..Velmi dobře se čte.Moc se mi líbí,když přikládáš (tykáme si snad) ty úžasné fotky,které dokumentují,že opravdu tam žiješ,lovíš,vaříš a prožíváš tam krásné půlroční období svého života,než se opět vrátíš zase k nám do vlasti..I ta fotka ze zadu skutečně idenfikuje tebe .No a ten delfín nádhera.To se ti divím,že jsi měla ještě tu odvahu,hledat fotoaparát.Já bych seděla jak přikutá a čekala bych co se bude dít.Možná bych mu i nějakou ulovenou potvůrku hodila.Ten delfín je teda unikát krasavec,.Já jsem letos v Egyptě viděla také delfíny přímo kde jsme se s kámoškou chodiliy koupat do moře.Já byla zrovna na břehu,bylo jich asi 7 kusů, tak 15 metrů od břehu,jenom propluli.Někteří klienti si kupují zájezdy na širé moře na výlet,aby je viděli a my všichni jsme měli krásnou,ale krátkou podívanou přímo z břehu.Ale to prý byla náhoda.Díky za milý článek o mořském rybaření v Chorvatsku,

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%