Mořské rybaření aneb
Moje setkání s delfínem
2. 8. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
1.8.2015 21:48
Souhlasím s Alenou i ostatními, povídání úžasné, ale i mně bohatě stačí sardinky, nebo tresčí játra z konzervy. A rybolov?. To tedy vůbec...*****
Alena Tollarová
1.8.2015 21:27
O rybaření nevím vůbec nic, nikdy jsem to nepotřebovala, neboť v naší rodině nikdo ryby nechytal. Ani toho vánočního kapra nejím. Ale sardinky z krabičky na čerstvém chlebu s máslem, hustě posypané cibulí, tak to ano, to mám ráda. A článek se čte tak hezky, že bych snad měla i chuť se k lovu přidat a tuhle činnost si osahat. A vůbec se Vando nestydím za to, že Ti setkání s delfínem závidím. Muselo to být božíííí.
Zuzana Pivcová
1.8.2015 20:54
Moje kolegyně právě odjela s kamarádem na poloostrov Pelješac (měla do poslední chvíle trochu obavy kvůli tamním požárům), kde každoročně taky rybaří. Takže něco už trochu znám z jejího vyprávění, ale takhle podrobně ne. Já bych mohla lovit ryby jen jako Jakub Vágner - chytit a pustit. Delfíny jsem také zažila, ale přece jen v poněkud uctivější vzdálenosti, když jsme při pobytu na Chalkidiki pluli z Kassandry (levý prst) na Sithonii a pak se alespoň přiblížili k Athosu. Delfíni provázeli naši loď hodně dlouhou dobu a skákali, jakoby si chtěli hrát. Bylo to moc milé. Určitě byli zvyklí na turisty.
Elena Valeriánová
1.8.2015 19:45
Proč odkládat co chceme všichni, na Hvar jedeme už rok příští. Kdo chce zažít pěknou švandu navštíví s námi Vandu.
VANDA Blaškovič
1.8.2015 19:04
Říkali jsme, na Elbrus,
že pojede celý autobus.
Teď to vidím na íčku,
že pojedeme k moříčku.
Potkáme tam delfíny,
zapomenem na splýny.
Nebude to fraška,
vždyť pojde i Honza Raška!
Dostane prý dovolenku,
přivleče i Danielku.
Lukáše prý nechá doma,
na Hvaru ho není třeba??
Libor, zavináč, nebrat,
kdo se má v tom mailu vyznat!?
Ochutnáme kalamáry,
jsou to naši kamarádi!
Už to tady znáte dosti,
tak sbalte své „staré“ kosti.
Pomodlíme se u kříže,
zažehnáme všechny potíže.
Vidím to tak příští rok,
nebo snad až na přesrok..?
Bertice se vrátí zas,
to pak bude hodokvas!
P.S.: Že to bude srandička, garantuje Vandička..:))
Hana Rypáčková
1.8.2015 18:41
Jsme v půli prázdnin a neprožila jsem ještě žádnou romantickou dovolenou,,,,Ach, jak bych byla u moře šťastná, nemusela bych ani lovit ryby , jen si posedět na pobřeží, nechat si ovívat obličej , zaplavat si a přijmout tu obrovskou energii...
VANDA Blaškovič
1.8.2015 17:10
Jitko, předpokládám, že máš kapitánskou čepici!..:)) Jasně, berem Tě a děkuji! Doufám, že píšeš a těším se...:)
Jitka Chodorová
1.8.2015 16:39
Vando nádhera, avšak děvčata pode mnou snad už všechno napsala, u tvých článků ani nedutám , a přesouvám se tam k vám, snad mě taky vezmeš na tu loďku. Jinak smekám před tvým psaním, zábavné a poučné, moc pěkně se to čte, a při tom sní. Díky.
VANDA Blaškovič
1.8.2015 14:39
Eleno, Aleno, děkuji vám za krááásné komentáře. Mám radost! Alenko, jedině ten delfín je ilustrační foto! Jistě, že jsem byla v tom okamžiku přikovaná k lodi a ani jsem nedutala, natož fotografovat!...Teprve později mi vše začalo docházet. Děvčata, myslím, že se jednou tady na té loďce projedeme společně...:)) jen delfína nezaručuji, ale ty dobroty ANO!
Alena Várošová
1.8.2015 14:28
Vando i já nebudu šetřit chválou,článek napsaný jak od spisovatelky..Velmi dobře se čte.Moc se mi líbí,když přikládáš (tykáme si snad) ty úžasné fotky,které dokumentují,že opravdu tam žiješ,lovíš,vaříš a prožíváš tam krásné půlroční období svého života,než se opět vrátíš zase k nám do vlasti..I ta fotka ze zadu skutečně idenfikuje tebe .No a ten delfín nádhera.To se ti divím,že jsi měla ještě tu odvahu,hledat fotoaparát.Já bych seděla jak přikutá a čekala bych co se bude dít.Možná bych mu i nějakou ulovenou potvůrku hodila.Ten delfín je teda unikát krasavec,.Já jsem letos v Egyptě viděla také delfíny přímo kde jsme se s kámoškou chodiliy koupat do moře.Já byla zrovna na břehu,bylo jich asi 7 kusů, tak 15 metrů od břehu,jenom propluli.Někteří klienti si kupují zájezdy na širé moře na výlet,aby je viděli a my všichni jsme měli krásnou,ale krátkou podívanou přímo z břehu.Ale to prý byla náhoda.Díky za milý článek o mořském rybaření v Chorvatsku,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA