Jak si uvaříme lipový med

Jak si uvaříme lipový med

22. 7. 2015
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Já sice med moc nepoužívám, spíš jen v zimě do čaje. Ale jedna z hlavních ulic u nás je lipovou alejí. Voní tak intenízívně a med z květů dokonce tvoří na chodníku lepkavou hmotu. Cítíte tu vůni? Květy bych tu ale netrhala ... Jinak dobrý tip.
Miluše Hasenohrlová
Díky za tip, jen škoda, že u nás lípy už odkvetly.Tak příší rok, když si vzpomenu.
Eva Balúchová
Já med používám hlavně do bílého jogurtu,zatím mám zásobu pampeliškového(recept od Milušky).Že se dělá i z lipového květu jsem vůbec nevěděla.Díky za tip.
Zuzana Pivcová
Teď nedávno jsem četla, že med v obchodech patří k nejvíce falšovaným potravinám. Zvláště dovezený z Číny je pouze z cukru. Známá paní doktorka z Institutu celostní medicíny zastává názor, že med by se neměl konzumovat pravidelně (já taky patřím k lidem, kteří by ho mohli mít denně, ale nemám), nýbrž pouze jako léčebný prostředek, hlavně při nachlazení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%