Z mého života: Chvála volovinek

Z mého života: Chvála volovinek

29. 7. 2015
Můj příběh rodina
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Skvěle zvládáte život, který pro vás určitě nebyl peříčkem. A ještě těžce nabytou moudrost úsměvně posíláte dál. To se cení. :-)
Eva Mužíková
Libore, ani nevíš jak jsem Ti vděčná za " nasměrování". Tento příspěvek mi opravdu unikl to by byla opravdu velká škoda. Musím, jako již po několikáté říci, že se před tím, co jsi v životě dokázal, jaký máš přístup k žívotu, jaký jsi moudrý člověk- skláním. Jsem ráda, že patřím mezi ty, kteří Tě, ač jen virtuálně znají...
Hana Šorejsová
Libore, umíte humorně podat a to se příjemně čte. Čtu hlavně pohádky mým vnoučatům, mám pohádky ráda. Rozečtené knihy dvě : Erich Mario Remarque Nepřítel, Johannes Mario Simmel Setkání v mlze, jinak čtu ráda historické romány, nyní jsem dostala Karla IV. Díky za pěkný příběh !
Lidmila Nejedlá
Kniha, kterou čtu: Václav Erben - Paměti českého krále Jiříka z Poděbrad. "Vysoko jsme zanotili písničku, bratře králi. Dej Bůh, abychom ji dozpívali."
Dagmar Bartušková
Volky nevolky přišlo na svět asi mnoho lidí, možná většina.:)))
Elena Valeriánová
Nevadí, že jste byl neplánovaný a nechtěný, je dobře že jste. Svět a naše íčko by bylo chudší bez Vás. Hezky se mi četl kousek z Vašeho života. Tři mušketýři a Vinnetou byly i mé oblíberné knihy. I když Vinnetoua jsem četla až jsem ho koupila svému synovi. Za to Tři mušketýry jsem přečetla ve slovenštině, já to prostě neřešila, ale učitelka ve škole na mě hleděla jako na zjevení. Perry Mason byl společník dlouhých zimních večerů. A tak bych mohla jmenovat jednu knihu za druhou. Ano, mám po ruce hezkou kníižku i když trochu jiného žánru. Děkujeme Vám, Libore.
Hana Rypáčková
Jsi skvělý člověk Libore.Dokázal jsi toho hodně v životě.Co tě nezabilo, to tě posílilo.A vyznáváš senza literaturu.Hezkou knížku? Spíš dost sílu.Generační výpověď.Porozumět mládí.Červená a bílá Doroty Mastowské.
Zuzana Pivcová
Už jednou jsem tady psala Mileně, že člověk dostane údajně do vínku tolik, kolik unese. Musel jsi unést dost, takže jsi asi vybrán jako "silák". Ale jsi také citlivý a moudrý, Tvůj styl psaní je sice mužský a lehounce místy sebeironický, ale nikdy lechtivý nebo příliš bodře sdílný. Tak osobnostně akorát, a to je dobře.
Dagmar Bartušková
Libore, po ruce sice nemám žádnou hezkou knížku, ale jen tablet, ze kterého jsem zrovna dočetla Váš článek, který mě bavil až do konce. Prima čtení.
Lidmila Nejedlá
Krásná, tvrdá a houževnatá historie Tvého života, Libore. Napsaná s humorem. Moc hezké a věci po Tvých předcích jsou klenoty, které zkrášlují život dnešní. Moc se mi článek líbí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%