Ilustrační foto: pixabay.com
Čekání na šťastné dny
20. 6. 2020Čekání. Jedno slovo a obsahuje celý náš život. V dětství čekáme na maminčino pohlazení, na první slůvko, které vyslovíme, první krůčky, smích i pláč, pochvalu za první jedničku ve škole.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
12.7.2012 16:24
"Každá myšlenka má tendenci se uskutečnit".
Platí to všeobecně. Tedy si pečlivě vybírejme, co očekávat.
Je to jednoduché a funguje to. Kdo je škarohlíd, očekává nepříjemné věci. Když přijdou, jen ho to přesvědčí, že nemůže nic lepšího očekávat a kruh se uzavře. Ale může to být naopak. Příchod očekávaných radostných událostí je dobrým základem pro očekávání dalších radostí.
Tak úsměv na tvář a čekat na štěstí.
Hana Práglová
10.7.2012 21:19
Růženko,tentoktát sice moc pěkné,dojemné ,ale zároveň smutné.Nasaď si na chvíli růžové brýle- třeba ty s mřízkou,sedni si do své zahrádky k záhonu růží a hned Ti bude veseleji!!!!! A třeba čekej-ale ne na nic smutného. V dešti čekej na sluníčko,ve vedru čekej na déšť.A život bude na chvíli zase trošku méně šedivý!!!!
Hana Šimková
9.7.2012 15:47
Rúženko je to hezky napsané. Já si ale myslím, že je nejlepší nečekat na nic a nechat se překvapovat. Já jsem totiž ještě zvědavá ,co mi hezkého čeká, bez ohledu na věk.
Zuzana Pivcová
9.7.2012 15:43
Milá paní Růženko, vlastně všichni bez výjimky čekáme neomylně pouze na smrt. A to by bylo čekání dost jednotvárné a neveselé. Přeji Vám i nám, abyste si své ještě hodně dlouhé čekání vyplnila spoustou hezkých myšlenek, činností i zážitků,o které se např. i se mnou zase podělíte.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA