Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Bratan
9.4.2018 14:14
Dobrý den, byli jste tam někdo kolem? Je možné je tam někde nechat aby nikdo neukradl? Bydlíme totiž v Hnačově (viz http://www.nadrybnikem.eu/), a jedeme odtamtud kolem, proto to chceme všechno dobře naplánovat.
Květoslava HOUDKOVÁ
25.7.2015 06:49
Omluvte - nějak se množsví "zvrtlo"
Květoslava HOUDKOVÁ
25.7.2015 06:48
Jano Š. - výtvarnice V.Klimtová mívá výstavy svých skřítků také putovní a velmi hezky aranžované. Napiš mi, kde Tvé Zlaté hory jsou - já se pokusím zjistit, kde/kdy by byla aspoň ta výstava blíže. A mezitím si někde vypůjči knížku od p. Vítězs. Klimtové : "Sexuální přitažlivost domácích kutilů" a udělej si pohodlí - dost se nasměješ.
Květoslava HOUDKOVÁ
Jano Š. - výtvarnice V.Klimtová mívá výstavy svých skřítků také putovní a velmi hezky aranžované. Napiš mi, kde Tvé Zlaté hory jsou - já se pokusím zjistit, kde/kdy by byla aspoň ta výstava blíže. A mezitím si někde vypůjči knížku od p. Vítězs. Klimtové : "Sexuální přitažlivost domácích kutilů" a udělej si pohodlí - dost se nasměješ.
Květoslava HOUDKOVÁ
Květoslava HOUDKOVÁ
25.7.2015 06:47
Jana Šenbergerová
24.7.2015 21:57
Škoda, že je to tak daleko.
Květoslava HOUDKOVÁ
24.7.2015 08:44
"Chybička se vloudila" - omluvte a na konci článku si do jména pana krále dosaďte "T" = opravdu, jde o pana režiséra Zdeňka TROŠKU - dík