Bylo jich jenom 5
30. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.7.2015 18:19
A já už mohu se všemi předcházejícími komentáři jen souhlasit. :-)
Růžena Antlová
30.7.2015 17:30
Díky Vám všem za milé komentáře. Někdy na člověka přijde stesk po těch co už nejsou na tomto světě a to pak přijde vzpomínání a hned je člověku lépe ..
Alena Vávrová
30.7.2015 16:27
Ahoj Růženko, máš krásné vzpomínky na dětství u stařečků a dovedeš je moc čtivě interpretovat. To jak plavně přecházíš do stařečkova nářečí, to je také nádhera. Moc tě zdravím!
VANDA Blaškovič
30.7.2015 14:15
Šípková Růženko, je štěstí, když dítě vyrůstá v milující rodině. I v dospělosti je to na něm totiž poznat, jako na Tobě. Děkuji Ti, miloučké!
petr stejskal
30.7.2015 13:23
Milá Růženko. tohle je nádherná pohádka a dobrou noc. Při mé představivosti vidím stařečka s kloboučkem,pana hostinského na zápraží s čepicí,co hostinští nosívali. A slyším stařečka jak krásně zpívá cestou domů. Zas jedno krásné počteníčko z Hané s nádherným nářečím. Díky,díky,díky. Petr
Dagmar Bartušková
30.7.2015 12:24
Růžo, pěkné počteníčko, které mi připomíná filmy v nářečí Dědek Josef a Slovácko sa nesúdí.
Marie Seitlová
30.7.2015 09:01
Krásná příběh Růženko, tak to chodívalo na vesnici, pamatuji. Moc se mi líbí Tvé nářečí, vzpomínám na svou babičku ,která žila také u Olomouce a mluvila hanácky. Tam jsem jezdila každý rok na prázdniny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA