
Studená okurková polévka
29. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
2.8.2015 01:16
Dobrý nápad, už jsem něco podobného jedla někde u moře, ale doma jsem to ještě nezkusila.
Miluše Hasenohrlová
30.7.2015 10:18
Elen, to určitě zkusím.Ráda vařím rychlá jídla,protože vaření není moje hobby :-))
Elena Valeriánová
30.7.2015 08:35
Soni, může být vývar jakýkoliv i třeba zeeleninový. Dokonce i z bujonu, na chuti to neubere.
Soňa Prachfeldová
29.7.2015 21:29
Tu určitě zkusím, ale nemá ráda kuřecí vývary, snad může být jiný ?
Dagmar Bartušková
29.7.2015 19:09
Tak takové polévky mám ráda, jsou studené a lahodné, do parnéého léta jak dělané.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.7.2015 09:17
Já dělám okurkový koktejl: Okurku (velikost tak akorát) rozmixuji, přidám mléko, trochu smetany ( mléko piji jen 1x/rok = k novým bramborám), trochu přisladím = dobré Mléko - v tomto provedení - mi ani odporné není. Jinak jakékoliv mléčné výrobky mám ráda, vyjma kysaných.
Zuzana Pivcová
29.7.2015 07:45
Tak to mi bude chutnat, protože jsem "polívková" a v létě v horku se studený pokrm hodí víc než horká bramboračka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA