Tip na výlet "3 v 1":
Kozí farma Pěnčín
29. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.8.2015 22:22
Byl jste vlastně někdo na té akci? Pořád čekám, kdy se objeví nějaká zmínka.
Květoslava HOUDKOVÁ
30.7.2015 12:00
To b e r u !! = další Setkání "í"čkařek" ( aspoň v kolektivu dle možností) u zvířátek na farmě. Ještě doplňuji : Je to výletní areál - tehdy také jezdil VYHLÍDKOVÝ VLÁČEK po okolí . Teď nevím -nezjišťovala jsem (stejně bych nestíhala-bude mne zase čekat delší cesta domů).
Soňa Prachfeldová
29.7.2015 21:18
Mám ráda kozičky, dokonce dříve jsme 1 až dvě měli, u Milešova byla také kozí farma, ale jaksi se jim nevedlo. Pro nás daleko, škoda.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.7.2015 14:27
Jsem ráda, že se rozmohly farmy se zvířaty - je krásné, když lidé zvířata milují a vzorně o ně pečují ! Mám různé farmy poznamenané, ale když tam není spojení autobus nebo vlak, nedostanu se tam. Brzy dám článek o rodinné farmě s mnoha zvířaty a chovem nižšího! plemene koní. Děti se na nich jezdit nebojí - vnučka Lenka tehdy jezdila na kobylce Lence = radost 2X.
Alena Vávrová
29.7.2015 12:41
Ahoj, já jsem byla před lety na kozí farmě tady http://www.kozy.cz/. Jeli jsme ze zámku Dětenice na Staré Hrady. Je to to na Jičínsku - Kozí vršek - Milkovice - u Penců. Jezdí se tam i pomáhat na sena a pořádají se tam "kozí mejdany".
Hana Rypáčková
29.7.2015 11:52
Před třemi lety jsme byli na chalupě v Jílovém u Držkova a Pěčín jsme navštívili s vnoučaty, korálkování se moc líbilo a nakoupili jsme si sýry.Potvrzuji, že tam mají hodně koziček, ale i ovečka se našla.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.7.2015 11:07
Alenko, obrázek doplnila redakce - to opravdu kozy nejsou(asi nebyl k dispozici "odborník na kozy"(jaké?) Nesdělila jsem kontakt na majitele farmy: pulicek@volny.cz Tak dej vědět - můžeme se tam 8. srpna event. potkat. Tady máš mail: kurzHoudk@seznam.cz
Alena Tollarová
29.7.2015 09:41
O této farmě vím, ale ještě jsem tam nebyla. Asi tam budu muset vyrazit prohlédnout si kozy. Myslela jsem, že vypadají jinak. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA